Humans de l’Anoia: Montse Candàliga Torné

162

MONTSE CANDÀLIGA TORNÉ

Bagenca de Sant Feliu Sasserra. Autodidacta. La Cadena Ser, a Manresa, em va obrir les portes de la ràdio. L’interès pels nous reptes em va fer venir a Igualada l’any 92. A l’Anoia hi he fet arrels, amics i ràdio. Des de fa 25 anys la meva veu es transmet per les ones de Ràdio Igualada a totes hores del dia i de la nit. Per a mi la ràdio és vida, il.lusió, respecte…. Encara que soni a tòpic m’agrada la màgia de la ràdio i el que representa, tot i que s’entestin en voler fer-la desaparèixer amb les noves tecnologies. M’agraden les arts escèniques en general i per això m’envolto de cultura tant com puc. Busqueu-me on hi hagi música, teatre, dansa…
La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia noia i Veuanoia.cat és…
La “normalitat” ha tornat per quedar-se i el món de la cultura ho celebra.
Es crea a Igualada un gran centre cultural per a acollir diverses iniciatives. Serà un espai
polivalent que servirà com a laboratori de creació de nous projectes culturals.