29.5 C
Igualada
Divendres, juny 18, 2021

Humans de l’Anoia: Miquel Gleyal Alcoberro

MIQUEL GLEYAL ALCOBERRO

De petit em rondinaven perquè tenia un full sota els llibres i passava l’estona dibuixant en comptes d’estudiar.

Vaig estudiar Disseny Gràfic a EASD Ondara. En les primeres feines a empreses industrials, vaig aprendre màrqueting, comunicació i gestió dels recursos gràfics.

Educat en la cultura de l’esforç, cada dia intento transmetre als meus dos fills, adolescents de 16 i 18 anys, que cal tenir passió i ser exigent, sobretot amb un mateix. D’ells aprenc cada dia.

Actualment hem dedico al disseny, màrqueting i comunicació, on el 1999 vaig fundar l’estudi MgComunicació, on treballem colze a colze amb la Gemma Roca.
A casa ens agrada molt viatjar, tot i que no ho fem tot el que voldríem. M’agrada observar la gent, principalment de diferents cultures, escoltar-les i m’emociona imaginar com condiciona on has nascut i la forma de pensar o ser.

M’estimo molt Igualada i Catalunya, i en el temps lliure, el millor són les coses senzilles; sortir a la muntanya sobretot a l’hivern, una bona conversa, una mica d’esport, temps amb la família i els amics.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…:
Les institucions i governs de tot el món s’aprimen, s’optimitzen i es solidaritzen, de forma que els recursos arriben a tothom. Així hem aconseguit tenir una societat amb millor educació i millor cultura. Si hi ha millor educació, hi ha més respecte, més tolerància i sobretot hi ha més llibertat. Hem aconseguit que cap persona sotmeti a cap altre, ningú està per sobre de ningú, i cada persona té més eines per ser independent i poder escollir i perseguir els seus propis somnis.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Aquest divendres i dissabte, 29a edició del DesFOLCa’t a Calaf

El DesFOLCa’t, Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf i l’Alta Segarra arriba aquest any a la 29a edició. El festival, que se...

Un tornado deixa una persona ferida i diversos desperfectes a La Llacuna i Miralles

La situació meteorològica d'aquest dijous a la tarda va ser força inhabitual, pel que s'està acostumat a l'Anoia. Es va passar d'una estona en...

Un jove de Calaf mor ofegat a la Llosa del Cavall durant una sortida escolar

Un nen de 12 anys ha mort ofegat aquest dijous mentre es banyava al pantà de la Llosa del Cavall, a Sant Llorenç de...

Una fotografia de Pau Corcelles ja presideix el vestíbul de l’Hospital

L’Hospital Universitari d’Igualada acull una proposta artística que ha canviat la fisonomia del vestíbul del centre. Es tracta d’una fotografia de gran format en...

Després de més d’un any, l’Igualada HC torna a tenir junta directiva

Ahir, dimecres 16 de juny de 2021, a les 7 de la tarda va finalitzar el període per presentar candidatures per accedir a la...
Compartir