3.3 C
Igualada
Diumenge, gener 23, 2022

Humans de l’Anoia: Lluís Segura i Rosich

LLUÍS SEGURA I ROSICH

Salut Igualadins i Anoiencs !!!
Soc en Lluís Segura i Rosich.
Nascut a Igualada fa 63 anys, casat i amb dues filles precioses.
Analista de Sistemes Informàtics de professió per poder alimentar el cos i agitador cultural a la ciutat per alimentar l’ànima.

Implicat en el teixit cultural i sobretot teatral d’Igualada, actualment tinc el títol de President d’UNICOOP CULTURAL, una antiga Cooperativa de més de 117 anys d’antiguitat reconvertida l’any 1988 en una “Cooperativa de Consum Cultural” on hi té la seva seu el Teatre de l’Aurora.

Uns anys abans junt amb companys del Grup Gralla vam entestar-nos en la recuperació de l’edifici del carrer Aurora 80. Van ser anys durs a la junta fent tot tipus de gestions i fins i tot arremangant-nos ajudant en les obres de recuperació d’aquest emblemàtic espai, amb la dèria d’apropar el teatre de primera fila a tots els Anoiencs.

Però la veritat es que no he parat mai, he col·laborat amb diversos grups culturals i teatrals, començant a “Titellaires” el primer grup de teatre de carrer que hi va haver a Igualada, a “Rialles” l’actual “Xarxa” en els seus inicis i, sobretot molts anys al “Grup Gralla Manufactures Teatrals” també des del seu naixement.

Actualment estic molt implicat en els espectacles que estem produint des del Teatre de l’Aurora, del que em sento molt satisfet per la bona feina que estan fent els equips gestor, tècnic i artístic. I aprofito des d’aquí per felicitar-los a tots.

M’agrada molt el cinema (sento moltíssim no poder-hi anar més sovint), totes les arts escèniques, soc un àvid lector i, el que encara m’agrada més, és la música de gairebé qualsevol gènere.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Que totes les nacions del món i, en especial la nostra república, han decidit eliminar tots els exèrcits, arsenals i reis i destinar tot aquest pressupost a l’ensenyament i a la cultura.
Perquè la formació i la cultura són l’arma de destrucció massiva més eficaç contra totes les formes que existeixen de totalitarisme, capitalisme salvatge, injustícia, feixisme, segregació, intolerància i racisme.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Residència Pare Vilaseca inicia la teràpia amb nines

La Residència Pare Vilaseca, centre gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada, està constantment cercant noves intervencions que permetin la millora de la qualitat de vida...

Montserrat Argelich: “Seran uns Tres Tombs ben lluïts i molt emotius per a tota la ciutat

Montserrat Argelich ha participat des de ben petita als Tres Tombs: des de dalt d’un carro, vestida de pagesa, dalt del cavall del carro...

L’Editorial: La festa dels Tres Tombs

Fa dos-cents anys de la fundació l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada. El 1856 es va constituir la segona colla i d’ací que hi hagi...

L’A3 Leather Innovation Center ofereix el primer curs massiu en línia de Tècnic en Adoberia que es fa a Europa

L’A3 Leather Innovation Center de la Universitat de Lleida, al Campus Universitari d’Igualada, ofereix un nou curs massiu en línia de Tècnic en Adoberia,...

La bandera gremial dels “Tonis” de 1822

Enguany l’Antic Gremi de Traginers celebra el seu Bicentenari, o sia els dos-cents anys de la seva existència. El testimoni d’aquesta festa és la...
Compartir