10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Humans de l’Anoia: Lluís Segura i Rosich
H

Publicitat

LLUÍS SEGURA I ROSICH

Salut Igualadins i Anoiencs !!!
Soc en Lluís Segura i Rosich.
Nascut a Igualada fa 63 anys, casat i amb dues filles precioses.
Analista de Sistemes Informàtics de professió per poder alimentar el cos i agitador cultural a la ciutat per alimentar l’ànima.

Implicat en el teixit cultural i sobretot teatral d’Igualada, actualment tinc el títol de President d’UNICOOP CULTURAL, una antiga Cooperativa de més de 117 anys d’antiguitat reconvertida l’any 1988 en una “Cooperativa de Consum Cultural” on hi té la seva seu el Teatre de l’Aurora.

Uns anys abans junt amb companys del Grup Gralla vam entestar-nos en la recuperació de l’edifici del carrer Aurora 80. Van ser anys durs a la junta fent tot tipus de gestions i fins i tot arremangant-nos ajudant en les obres de recuperació d’aquest emblemàtic espai, amb la dèria d’apropar el teatre de primera fila a tots els Anoiencs.

Però la veritat es que no he parat mai, he col·laborat amb diversos grups culturals i teatrals, començant a “Titellaires” el primer grup de teatre de carrer que hi va haver a Igualada, a “Rialles” l’actual “Xarxa” en els seus inicis i, sobretot molts anys al “Grup Gralla Manufactures Teatrals” també des del seu naixement.

Actualment estic molt implicat en els espectacles que estem produint des del Teatre de l’Aurora, del que em sento molt satisfet per la bona feina que estan fent els equips gestor, tècnic i artístic. I aprofito des d’aquí per felicitar-los a tots.

M’agrada molt el cinema (sento moltíssim no poder-hi anar més sovint), totes les arts escèniques, soc un àvid lector i, el que encara m’agrada més, és la música de gairebé qualsevol gènere.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Que totes les nacions del món i, en especial la nostra república, han decidit eliminar tots els exèrcits, arsenals i reis i destinar tot aquest pressupost a l’ensenyament i a la cultura.
Perquè la formació i la cultura són l’arma de destrucció massiva més eficaç contra totes les formes que existeixen de totalitarisme, capitalisme salvatge, injustícia, feixisme, segregació, intolerància i racisme.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies