21.2 C
Igualada
Dissabte, juliol 24, 2021

Humans de l’Anoia: Lluís Segura i Rosich

LLUÍS SEGURA I ROSICH

Salut Igualadins i Anoiencs !!!
Soc en Lluís Segura i Rosich.
Nascut a Igualada fa 63 anys, casat i amb dues filles precioses.
Analista de Sistemes Informàtics de professió per poder alimentar el cos i agitador cultural a la ciutat per alimentar l’ànima.

Implicat en el teixit cultural i sobretot teatral d’Igualada, actualment tinc el títol de President d’UNICOOP CULTURAL, una antiga Cooperativa de més de 117 anys d’antiguitat reconvertida l’any 1988 en una “Cooperativa de Consum Cultural” on hi té la seva seu el Teatre de l’Aurora.

Uns anys abans junt amb companys del Grup Gralla vam entestar-nos en la recuperació de l’edifici del carrer Aurora 80. Van ser anys durs a la junta fent tot tipus de gestions i fins i tot arremangant-nos ajudant en les obres de recuperació d’aquest emblemàtic espai, amb la dèria d’apropar el teatre de primera fila a tots els Anoiencs.

Però la veritat es que no he parat mai, he col·laborat amb diversos grups culturals i teatrals, començant a “Titellaires” el primer grup de teatre de carrer que hi va haver a Igualada, a “Rialles” l’actual “Xarxa” en els seus inicis i, sobretot molts anys al “Grup Gralla Manufactures Teatrals” també des del seu naixement.

Actualment estic molt implicat en els espectacles que estem produint des del Teatre de l’Aurora, del que em sento molt satisfet per la bona feina que estan fent els equips gestor, tècnic i artístic. I aprofito des d’aquí per felicitar-los a tots.

M’agrada molt el cinema (sento moltíssim no poder-hi anar més sovint), totes les arts escèniques, soc un àvid lector i, el que encara m’agrada més, és la música de gairebé qualsevol gènere.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…
Que totes les nacions del món i, en especial la nostra república, han decidit eliminar tots els exèrcits, arsenals i reis i destinar tot aquest pressupost a l’ensenyament i a la cultura.
Perquè la formació i la cultura són l’arma de destrucció massiva més eficaç contra totes les formes que existeixen de totalitarisme, capitalisme salvatge, injustícia, feixisme, segregació, intolerància i racisme.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Les millores al Rovy és la proposta més votada en el Procés Participatiu

El 12 de juliol es va tancar el Procés Participatiu 2021 de Vilanova del Camí que ha impulsat la regidoria de Cultura i Participació...

Festivals

La procedència d’un dels mots protagonistes de l’estiu, per la polèmica amb l’augment d’encomanats, és tan transparent que no en dubtaria ningú: festival és...

El Museu de la Pell acull una exposició sobre els espais recuperats del Barri del Rec

El Museu de la Pell acollirà fins al 26 de setembre l’exposició “Rec Districte Cultural. Un barri en transformació”. Es tracta d’una producció pròpia...

Primer concert del Festival Maig amb els igualadins Marialluïsa

Aquest proper diumenge, 25 de juliol, el Festival Maig havia de fer el concert innagural de la seva vuitena edició. Les noves restriccions decretades...

La Pobla i Igualada, amb la mitjana més alta de quota de l’IBI

La Pobla de Claramunt, amb 628€, i Igualada, amb 620€, lideren el rànquing de la mitjana de rebuts més cars de l’IBI a l’Anoia....
Compartir