11.2 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

Humans de l’Anoia: Laura Sales Saiz
H

Publicitat

LAURA SALES SAIZ

Em dic Laura Sales Saiz i tinc 22 anys. He nascut i passat tota la meva infància a Igualada fins que vaig acabar l’ESO. Sense saber si estava fent el que és correcte vaig anar a Barcelona a estudiar, igual que la gran majoria dels meus companys en algun moment.

Vaig començar fent formació professional de grau mitjà d’estètica i dos anys després el superior. Durant aquest últim, vaig tenir l’oportunitat de participar en les competicions de formació professional quedant en primer lloc tant en l’àmbit autonòmic con en l’àmbit estatal. Això ha fet que pugui viatjar a diferents països competint amb la resta de la federació espanyola posant a la meva motxilla records, experiències i aprenentatges.

Ara mateix estic fent pràctiques d’auxiliar d’infermeria, estudis que vaig fer el curs passat, també m’estic capacitant amb cursos de pedagogia per poder impartir classes d’estètica als diferents instituts de formació professional i posteriorment aprovar les oposicions.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

“Augmenten el repertori de cicles formatius d’FP i carreres universitàries de l’Anoia”

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies