Humans de l’Anoia: Jordi Marcé Termes

267

Sóc en Jordi Marcé Termes, tinc 49 anys, sóc agent immobiliari, empresari igualadí i
regidor de Dinamització Econòmica. M’estimo aquesta gran ciutat i me l’estimo molt;
tinc el privilegi de viure-hi, de gaudir-la i de treballar-hi. He compartit amb ella la meva
vida, aquí han crescut els meus dos fills i hi he desenvolupat tota la meva carrera professional.
Fa temps que trepitjo els seus carrers i, des de fa uns anys, treballo per la
comarca, per la Conca d’Òdena i per la seva capital també des de la junta de la Unió
Empresarial de l’Anoia i d’altres entitats. Recentment, a més, responent a la meva inquietud
de treballar per la meva ciutat, m’he sumat a l’equip d’en Marc Castells en una
nova aventura il·lusionant i motivadora.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

En els darrers anys s’han instal·lat a la igualada i a la Conca moltes empreses de mida mitjana i gran, millorant substancialment les expectatives de futur del territori. Sóc d’aquells que creuen que la millor política social és que les persones tinguin una feina digna, perquè això permet que els nostres fills i filles puguin trobar aquí totes les oportunitats per formar-se i treballar.”