7 de gener de 2019

Humans de l’Anoia: Èrika Gallardo Costa

ÈRIKA GALLARDO COSTA

Soc mare dos “peques”. Treballo d’administrativa, m’encanta treballar de cara al públic per conèixer tot tipus de persones i nodrir-me d’elles. Soc una persona alegre i espontània a qui li agrada celebrar-ho tot i gaudir molt de la vida!

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

Són moltes les notícies que m’agradaria llegir a La Veu. Se m’acut La Pau Mundial, la Fi de la Fam Mundial, l’ Efectiva Concil·liació Laboral i Familiar…Però el cert és que, en aquestes dates que s’acosten, la Notícia que m’encantaria llegir a la Veu de L’Anoia és que, realment, la nit de Reis fos especialment màgica.

“Donat que la Cavalcada de Reis d’Igualada fou ja declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional, s’ha decidit que a partirde l’any vinent, tooootes les cartes rebudes l’1 de Gener per Ses Magestats els Reis d’Orient, seran ateses sense cap cost per cap de les parts. Serà un sol desig a l’any que els Reis compliran per a cadascun dels ciutadans infants i adults de la nostra contrada.
Ja cal que anem pensant durant tot l’any quin és el desig material o no, que volem que ens portin els Reis…i l’any següent un altre. Això sí, res és a canvi de res, i el bon comportament, el civisme i l’educació és requisit indispensable i valorat única i exclusivament pels Reis i els seus patges.”
Seria genial i realment Màgia pura!!!!

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: