Humans de l’Anoia: Enric Conill Tort

430

ENRIC CONILL TORT

Soc l’Enric Conill Tort, tinc 38 anys i soc arquitecte. Des de fa un temps compagino l’arquitectura en el meu despatx, amb la política. Encapçalo l’equip d’ERC a Igualada i soc el cap de l’oposició de l’Ajuntament de la ciutat.
Juntament amb la Maria tenim tres fills i tots cinc fem un equip al qual adoro. Som apassionats de la muntanya.
M’estimo Igualada i la seva gent i treballo perquè la ciutat afronti una modernització necessària per encarar el futur. Tota la meva vida l’he fet a Igualada i he participat en entitats i associacions. La meva família i el Cau em van donar uns valors i una estima al país, que intento portar a la pràctica en el meu dia a dia. Aspiro i treballo per tenir un país lliure i just.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

La feina feta per les forces progressistes en el nou govern de la ciutat ha permès la modernització, la millora de les comunicacions, la creació d’oportunitats econòmiques i la reducció de les desigualtats socials.