Humans de l’Anoia: Dolors de la Penya

498

DOLORS DE LA PENYA

Somiava en ser neurocirurgiana, em vaig llicenciar en arqueologia, prehistòria i història antiga, però el què realment m’ha fet feliç ha sigut estar al darrere de la barra del meu bar i aprendre la millor cara que hi ha, el tracte amb l’ésser humà. No tinc simples clients, he aconseguit tenir una autèntica gran família.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia

La nostra comarca, l’Anoia, és capdavantera al nostre país en equiparar els drets dels animals als drets dels humans, facilitant la total inclusió d’aquests en la societat oferint una sanitat gratuïta per ells, lleis explícites per la seva protecció amb dures penes de presó i l’accés a tots els espais públics tals com hospitals, reservats, bars, hotels i organismes en general.

En els darrers anys la percepció que es tenia dels anomenats “animals de companyia” ha canviat de tal forma que ha deixat molt enrere la concepció de gats i gossos com éssers inferiors subjugats a l’ésser humà, convertint-se en ciutadans de ple dret, ocupant un status privilegiat impensable en el passat.