Humans de l’Anoia: David Gubern Domínguez

251

DAVID GUBERN DOMÍNGUEZ

Nascut a Igualada de la collita del 76. Feliçment casat, pare d’un fill de 5 anys i d’una filla encara de camí que l’esperem amb molta il·lusió per aquest estiu. La meva trajectòria professional ha vingut marcada per l’experiència laboral en diferents multinacionals de l’àrea metropolitana de Barcelona, on la competitivitat i les individualitats en aquest tipus d’empreses em van portar a seguir el meu instint.net i a fer créixer aquest repte des del 2011 en plena crisi. A nivell personal, presideixo el Club Excursionista UECANOIA (www.uecanoia.cat) -entitat igualadina amb més de 50 anys- i soc el director de la clàssica Cursa de l’Esquiador (www.cursadelesquiador.cat) i de la Tuga Trail Castellolí (www.tugatrail.com). Quan totes aquestes obligacions em deixen, soc amant de la #muntanya en general -no puc viure sense ella- i més especialment del #trailrunning i de l’esquí de muntanya. I si amb tot això encara em queda temps, m’encanta llegir i la fotografia.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

Es millora la mobilitat de la ciutat ampliant el transport públic i implantant un sistema de lloguer de motos elèctriques mitjançant una app.