Humans de l’Anoia: Anna Cabrera, viatgera i enamorada de la vida
H

4 de maig de 2018
Foto: Cesc Sales.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia:

“Igualada inaugura el seu “Espai REC””

Després de varis anys d’ obres i reformes, aquest cap de setmana Igualada retorna vida a les seves emblemàtiques fàbriques amb l’ inauguració del nou Espai REC.

Arts audiovisuals, música, arts plàstiques i tallers de disseny de moda seran els protagonistes d’ un complex que neix amb la voluntat de donar vida a aquesta popular zona de la ciutat, que es va fer famosa gràcies al sector tèxtil i de pell, sector en el què Igualada va ser pionera.

El nou espai REC servirà per donar una nova vida a les naus industrials, que s’ han convertit en un paisatge característic de la Ciutat. Un espai convertit en un viver cultural en el que les exposicions conviuran amb els tallers formatius. Les arts audiovisuals estaran presents a dos sales on es podran gaudir d’ exposicions de fotografia i on s’ impartiran tallers a mans de professionals de la ciutat. Una sala de concerts amb aula de música, que servirà per que artistes novells i consagrats presentin les seves obres. Un espai per a les arts plàstiques, pintura i escultura, amb dos sales d’ exposicions i dos tallers per que adults i joves puguin desenvolupar les seves habilitats.

Tallers de disseny i moda i espais en els que els nous creadors puguin mostrar les seves col·leccions, posaran la nota de mes tendència a aquest nou REC.

Tot això envoltat de zones verdes, que s’ han aconseguit recuperant la zona del riu, on s’ han creat espais en els que les famílies puguin passar el dia, amb zones de pic-nic, per practicar esport, passejar i amb parcs infantils.

Aquest nou espai REC reviurà la vida cultural de la Ciutat i al mateix temps donarà llocs de treball i formació, per a l’ especialització en les arts i oficis a càrrec d’ artesans i  artistes de les diferents disciplines.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta