Humans de l’Anoia: Albert Gámez Enrich
H

11 de maig de 2019

ALBERT GÁMEZ ENRICH

Tinc 27 anys. M’agrada cantar, composar, pintar. Estic fent les meves cançons, faig classes de cant i de Teatre Musical, em considero l’alumne de les i els meus alumnes. M’agrada l’art i la consciència i tot el que ens faci ser millors persones. La capacitat que tenim de, junts, recordar-nos que tots som i busquem el mateix.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

A Igualada cada cop més brillen les llums interiors de cada persona. La gent desenvolupa el seu talent i és feliç. Els nens i nenes, joves i gent gran són escoltats i en l’educació es valora allò que cada persona té ganes d’expressar, pensa sobre la vida i estima.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta