Humans: Carolina Vich Gabrielli

20 d'abril de 2024

CAROLINA VICH GABRIELLI

Soc Carolina Vich Gabrielli, resident a Igualada des de fa dotze anys. Originària d’Argentina, vaig decidir traslladar-me a Mallorca d’on provenen part de les meves arrels i després em vaig establir a Igualada, on vaig formar una família amb la meva parella i on van néixer els meus dos fills.

Em vaig llicenciar en Belles Arts amb especialització en Disseny en Comunicació Visual i Identitat Corporativa. Em van interessar molt des de petita les arts expressives i de més gran la psicologia; cosa que em va portar a començar una formació en Mindfulness i Psicologia Positiva.

Actualment, em dedico a crear Experiències Creatives que combinen arts expressives, mindfulness i psicologia positiva al meu projecte Límbikacrea, on faig workshops i formacions per a adults i nens; perquè considero que l’equilibri emocional és clau per la nostra salut integral.

Amb experiència com a dissenyadora gràfica a Argentina i Espanya, també vaig gestionar un espai de salut natural. Les meves aficions inclouen escriure, dibuixar, pintar, descobrir música, passejar a la natura, fer senderisme amb la meva família i gaudir del temps amb amistats.

La notícia que m’agradaria llegir a La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

«S’ha implementat com a obligatòria l’assignatura de meditació a totes les escoles d’Espanya»

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta