ERC de la Pobla de Claramunt acaba la campanya amb el globus de l’Estelada

56

estelada.jpg

La candidatura a les eleccions municipals, d’ERC finalitza la campanya de manera espectacular realitzant un acte lúdic de vols captius amb el globus de l’estelada i una penjada sorpresa de cartells de campanya modificats artísticament per reflectir part del seu programa electoral.
Ahir dijous 21 de maig, la secció local i candidatura d’ERC a la pobla de Claramunt va donar per finalitzada la campanya electoral per les eleccions del proper 24 de maig. L’acte de final, va ser un èxit, tot i començar amb retard per excés vent. Els vols captius amb el globus de l’estelada, van fer gaudir a grans i petits d’una estampat inèdita a la Pobla. Els membres de la candidatura van titular l’acte amb el lema “ Davant de les prohibicions, nosaltres posem l’Estelada més gran i més alta possible “.
Per altra banda, el poble es va despertar el dijous amb la sorpresa de la modificació artística de 9 cartells de la campanya. En aquest cartells el lema de la campanya ,“A PUNT !”, anava acompanyat d’una proposta electoral i de la caracterització del candidat. La col·lecció de 9 cartells han sorprès molt positivament als pobletans, que han vist aquesta acció com un fet simpàtic i de molt bona qualitat.. Els membres de la candidatura volen demostrar amb aquesta acció el seu compromís amb el programa, el seu atreviment i saber fer una cosa innovadora i sorprenent però al mateix temps amb gust i rigor.
Fotos: Bernat Ramoneda

estelada2.jpg