El diputat Joan Tardà visita Masquefa en una trobada oberta amb veïns

205

Joan Tardà a Masquefa ERC - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

El passat dissabte 20 de febrer, el diputat d’Esquerra Republicana al Congrés dels diputats Joan Tardà, va visitar la població anoienca de Masquefa. Amb una xerrada i un vermut popular organitzat per la secció local d’Esquerra de Masquefa, en Joan Tardà va acompanyar als masquefins que van omplir l’Espai del Corraló (local social d’ERC de Masquefa).

L’acte va ser presentat per Xavier Pérez, regidor d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Masquefa, explicant per què el partit republicà havia anat a Madrid i quina és la situació actual de bloqueig de l’estat en relació al procés iniciat a Catalunya després del 27-S. Tot seguit en Joan Tardà va explicar com és veu la realitat catalana des de Madrid, les reiterades negatives per part dels partits majoritaris a convocar un referèndum i la fermesa dels partits d’obediència catalana a Madrid per explicar que Catalunya ja ha decidit i que el procés no té aturador.

La proclamació de la República Catalana segons Tardà “no és un procés per canviar de banderes, sinó que és un procés social per millorar la vida de la nostra gent”, afirmava. Per la seva banda, Jordi Ferron, de la secció local d’Esquerra de Masquefa, va cloure la xerrada convidant a tothom a seguir l’exemple d’en Joan Tardà i la seva incansable tasca pedagògica per explicar la causa republicana.