Artur Mas inaugura demà la màquina de tela inclinada més sofisticada del món a la Pobla de Claramunt
A

25 de juny de 2015

Fachada-Terranova.jpg

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, acompanyat del delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau, inaugura avui divendres la màquina de tela inclinada més sofisticada del món, que es troba a Terranova Papers, la nova planta de producció del Grup Miquel y Costas a la Pobla de Claramunt.
L’acte, que tindrà lloc a les 13.00h, comptarà amb la presència del Consell d’Administració de Miquel y Costas & Miquel, S.A., presidit per Jordi Mercader Miró.
Terranova Papers es va crear aquest any per donar resposta a la creixent demanda de les industries de l’alimentació i del sector de l’automoció. La nova planta del Grup Miquel y Costas, la cinquena a Catalunya, es caracteritza per la fabricació de productes d’alt valor afegit a través de la innovació tecnològica i la millora de l’eficiència en el procés de producció i està especialitzada en la fabricació de papers especials per a la indústria alimentària i per al sector de l’automoció: la companyia hi produeix papers més tecnificats, com per bosses de te, bateries de cotxes i aspiradores.
Miquel y Costas va invertir 45 milions d’euros en l’inici de la nova planta. A més de la seva diversificació, el grup exporta el gran part de la seva producció i també la part restant del que es ven al mercat estatal és per a empreses que, a partir del paper, produeixen productes per a l’exportació. Per això, la paperera no s’ha vist tant afectada com altes sectors per la crisi a Espanya.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?