Humans de l’Anoia: Albert Albareda Valls

0
140

ALBERT ALBAREDA VALLS

Sóc Albert Albareda Valls, arquitecte i empresari igualadí, nascut fa 39 anys.
Estic casat amb la Mireia i sóc pare del Martí i la Júlia, de 4 i 2 anys.

Sóc arquitecte de formació, i empresari de vocació. Soci fundador del meu propi despatx d’arquitectura, planejament i enginyeria (AL&P) amb seu a Sant Joan Despí, en el que compto amb un equip increïble d’arquitectes i enginyers. Desenvolupem projectes arreu del país i també a l’estranger, entre altres projectes empresarials.

Veig l’arquitectura com una forma efectiva de poder canviar el món a través de les idees i del disseny. Amant de viatjar, no em costa gens agafar l’avió i entendre noves formes de treballar, viure i aprendre d’entorns diferents al nostre; l’any 2013 vaig ser professor visitant a la Northeastern University (Boston), experiència que em va permetre viure de primera mà l’estil de vida nord-americà. Actualment compagino la meva feina amb la docència universitària a temps parcial a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona, ensenyant a joves estudiants d’arquitectura de 5è curs.

La meva il·lusió és créixer professionalment i empresarialment gaudint cada dia d’aquest camí, tot aportant un impacte positiu a la societat. Actualment, el meu objectiu prioritari és poder seguir gaudint de la meva feina, dedicant més temps a la família i poder transmetre la il·lusió als meus fills.

La notícia que m’agradaria llegir a la Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat és…

Igualada es converteix en un referent europeu de ciutat de menys de 50.000 habitants, líder en creació de noves empreses i renta per càpita, i es situa com una ciutat atractiva pel talent jove que vol créixer professionalment.

Compartir