6.8 C
Igualada
Dilluns, novembre 23, 2020

Maribel Garcia: “M’agrada controlar totes les coses que faig”

Maribel Garcia entrenadora personal lady harley - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Que és el Gimnàs Gui?
Una escola d’arts marcials que és a Igualada des de l’any 1985.

És d’arts marcials només o pot venir-hi tothom?
Les arts marcials són per a alumnes des de tres a noranta anys i a més tenim fitness i activitats dirigides.

El teu currículum diu que ets coaching personal.
És com fer-se un vestit a mida. És un entrenament personal adaptat a les necessitats del client.

És complicat fer de coaching i entrenador i a la vegada dirigir tot el gimnàs?
Cal organitzar-se i voler-ho fer. Des de petita que m’agraden les arts marcials i quan vaig conèixer el meu home, que és entrenador, vaig decidir dedicar-me plenament a la gestió del gimnàs.

Costa arribar a ser cinturó negre?
Són cinc anys de dedicació i sacrifici, perquè necessites constància. Els moviments mai surten a la primera. La tècnica es perfecciona a base de repetir els moviments buscant la perfecció. I quan la assoleixes encara busques millorar-la.

El Taekwondo és un art marcial o és defensa personal?
És un esport olímpic que té una part de gimnàs i una altra part competitiva. És un esport molt complet que també pot ser defensa personal encara que no és aquesta la seva funció principal.

És una gran afeccionada a les Harley Davidson.
Hi vaig entrar de casualitat. Un bon dia, l’any 1990 el meu home va arribar a casa amb una Harley. Els primers viatges els vaig fer, com tothom, al darrere de paquet i ben aviat vaig entendre que qui gaudeix és qui condueix. Vaig decidir tenir-ne una.

Què és el que agrada de la Harley?
El que et transmet. La Harley et dóna sensacions. No és una moto lleugera que mai es comporta igual. És com les persones que no sempre van igual.

Totes les Harley són diferents però en canvi els motards aneu vestits igual.
Tothom es personalitza la moto i per això són diferents. A mesura que li posem coses, la anem fent més nostra. Els que som de Harley ens agrada demostrar-ho i per això portem caçadores amb l’escut, camises, mocadors… Sempre porto al damunt algun detall de Harley.

Ha fet la Ruta 66 als Estats Units.
Vàrem llogar unes Heritage que són ideals per a fer molts quilòmetres. Les Harley no estan fetes per les carreteres d’Europa, tot i que la marca es va acostant en alguns models als gustos europeus i al públic jove.

Quina moto li agradaria tenir?
La mateixa que tinc, però un model superior.

Quina és la màxima distància que ha fet en un dia?
Mil dos-cents quilòmetres, parant nomes a repostar.

És la representant del grup Ladies of Harley.
L’única condició que et posen és que siguis conductora de Harley. La moto ha estat majoritàriament dels homes però les dones anem ocupant més espais. Dins la junta del Chapter Barcelona m’ocupo d’organitzar activitats, obra social i porto el disseny de rutes curtes. Harley és l’única marca que dóna suport als propietaris d’una moto seva. A qualsevol lloc del món on vagis, la gent Harley t’ajuda i acull. Amb Harley mai aniràs sol.

A les sortides competiu entre vosaltres?
No. Són sortides molt organitzades i no hi ha “piques”. Hi ha col·laboració i companyonia per gaudir de la ruta i el paisatge. Mai deixem ningú al darrere.

Hi ha moltes Harley a la comarca?
Uns vint-i-cinc. Al Chapter de Barcelona -el club Harley més antic de l’Estat- som uns quatre-cents de tot Catalunya. Per a mi, com a igualadina, és un orgull haver estat elegida per a representar totes les dones que conduïm una Harley.

JAUME SINGLA

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Declaració de béns

Si vostè que em llegeix ha format part alguna vegada del seu ajuntament com a alcalde o regidor, sap que ha hagut de presentar...

El CF Igualada femení es refà de la primera derrota amb una golejada

CD RIUDOMS 1 CF IGUALADA 5 Les blaves es desplaçaven a Riudoms per disputar un duel que podria marca un punt d’inflexió en la temporada de...

S’enfilen fins a 30 els grups escolars confinats a l’Anoia

Després de pràcticament un mes en què les xifres anaven baixant de manera constant, el número de grups confinats dels centres educatius anoiencs ha...

El Gran Recapte d’Aliments supera els 3 milions d’euros en donacions

El Gran Recapte d'Aliments 2020 ha superat els 3 milions d'euros en donacions per comprar productes alimentaris per a la gent més necessitada. "El...

L’alcalde Jordi Madrid dimitirà si s’assoleix un nou acord de govern

Junts, Ara és demà i el PSC de Piera anunciaven aquest cap de setmana que presentarien una moció de censura contra l'alcalde de la...
Compartir