24.4 C
Igualada
Dimarts, setembre 29, 2020

Xarcuteria Ibáñez: “l’abastiment de productes carnis està garantit”

Xarcuteria Ibáñez representa la quarta generació d’una família dedicada des de 1946 a elaborar embotits, pernils de la terra i tot tipus de carns selectes, mantenint la tradició i el costum combinat amb el saber fer i l’aplicació de noves tecnologies.
Els seus productes han estat acuradament elaborats, sotmetent-los a un estricte procés de selecció, tenint cura exhaustivament del gènere i els processos d’elaboració, el que els permet avalar, garantir i afirmar que posen a disposició dels clients productes de qualitat.
Compten amb logística pròpia, vehicles de diferents capacitats, tots ells amb equips de fred, aconseguint amb això no perdre en cap moment la cadena del fred i aconseguir no minvar ni variar les propietats organolèptiques del producte.

Com funcionen a dia d’avui els escorxadors per anar a buscar el gènere? Hi ha de tot?
Nosaltres no anem al escorxador, rebem el gènere. I el rebem igual que sempre, fins a dia d’avui no hem notat cap canvi.

Com s’ho fan ? Poden moure el gènere amb normalitat?

En principi els escorxadors que treballem porten el gènere igual que sempre, l’únic que canvia és l’hora d’arribada que algun dia és més tard pels controls que hi ha a l’entrar a Igualada.

Han també de prendre mesures de seguretat pel coronavirus per manipular la carn?
Com a norma nosaltres ja desinfectem cada dia totes les superfícies de treball, maquinària, estris de tall, etc, però ara hem extremat més aquesta acció i a més a més fem servir guants i mascaretes.

Us posen pegues per sortir i entrar de la Conca?
Nosaltres no podem sortir ja que actualment, amb el confinament, els nostres clients estan tancats, la restauració està tancada.

Feu servei a domicili?
Sempre hem fet aquest servei, però ara més que mai, la gent ens necessita.
Qui necessiti els nostres serveis pot contactar amb nosaltres per WhatsApp al número 691590613 per comandes ràpides i sense fer cua o bé al telèfon de la botiga, 93 804 5802.

Quins horaris feu de repartiment?
Per evitar la propagació del Covit-19 hem cregut convenient reduir l’horari. Actualment només estem oberts de 9 a 13.30 hores. El repartiment el fem duran tot el matí, dins de l’horari de treball.

Com van anar els primers dies quan es va anunciar el confinament. I durant la setmana? Teniu el mateix ritme de clientela?
Els primers dies van ser una bogeria, semblava que s’hagués d’acabar el món, la gent estava espantada i tenien molta por que tanquéssim un dia per altre i es quedessin sense recursos.
Després s’ha anat treballant però ja ha sigut més normal perquè a la gent ja els hem comunicat que no han de patir, que el gènere arriba a la botiga amb normalitat.

Quines normatives de seguretat teniu aquí a la botiga?
Deixem entrar als clients de 3 en 3. Quan surt un client n’entra un altre.

Com veieu el futur si la cosa dura, creieu que es podrà servir de la mateixa manera o poden canviar les coses? A millor? A pitjor?
Preveure el futur per nosaltres és molt difícil, esperem que no anem a pitjor i que de mica en mica tot torni a la normalitat, i que en un futur puguem donar tot el servei que es donava abans d’aquesta crisi. Hem de tenir fe i així ho esperem.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La feina bruta

Espanya sap que Catalunya serà un país independent, amb el reconeixement polític dels organismes internacionals. El dia que unes eleccions catalanes donin més de...

Aquest dimecres, preestrena de “La mort de Guillem” a Igualada

Aquest dimecres 30 de setembre a les 20:30h al Teatre Municipal l’Ateneu tindrà lloc la preestrena a Igualada de la pel·lícula ‘La mort de...

El CB Igualada i Monbus renoven el seu compromís

El Sènior Masculí A del CB Igualada tornarà a comptar, una temporada més, amb l'empresa de transports Monbus com a patrocinador, la qual cosa...

Albert Moreno, bronze al campionat d’Espanya de triatló de mitja distància

L'igualadí Albert Moreno va pujar al podi en el campionat d'Espanya de triatló de mitja distància que es va disputar el dissabte passat a...

El Club Futbol Capellades celebra el seu centenari

El passat dissabte, dia 26 de setembre, el Club de Futbol Capellades va celebrar amb un acte senzill i emotiu el centenari de la...
Compartir