La VolCAT torna a posar l’Anoia en el focus del ciclisme durant 3 dies

141

Volcat - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catDes d’aquest divendres 30 i fins diumenge 1, es disputa a l’Anoia la 13a edició de la VolCAT, la volta ciclista de muntanya per etapes més important del país. Aquesta competició reuneix corredors de primera categoria d’arreu del món, gràcies als seus espectaculars recorreguts i a la puntuació UCI.

Les etapes

Amb un mateix punt de partida i arribada, la present edició de la VolCAT transcorrerà per diferents pobles del centre de Catalunya, el que permet disposar de recorreguts molt variats i divertits, enllaçant amb multitud de senders amb diversos trams de pista, el que la fa una de les proves per etapes de mountain bike més divertides i amb més senders del món.

 

Una prova transversal

La VolCAT és una prova per tots els nivells i edat, ja que consta de diverses categories tant per a grans com per a petits. El nivell més alt és el PRO, el qual permet sumar punts UCI de la categoria UCI S2 XCS. D’altra banda es pot competir en nivell PRO-OPEN i OPEN. A més, per primera vegada s’obre el ventall als més petits, amb l’edició de la VolCAT Infantil.

 

A més, aquest any formarà part del VolCAT Festival, un espai ple d’activitats per a tota la família, la qual et que permetrà gaudir del món de la bicicleta de diferents maneres. A més, hi haurà una zona Expo, on les marques podran informar de les seves novetats.