La VolCAT mostra els seus perfils en uns espectaculars recorreguts
L

Volcat - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
5 de febrer de 2018

Volcat - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catLa cursa ciclista VolCAT 2018 presenta el perfil de les tres etapes que configuren aqueta prova. Amb un mateix punt de partida i arribada, la present edició de la VolCAT transcorrerà per diferents pobles del centre de Catalunya, el que permet disposar de recorreguts molt variats i divertits, enllaçant amb multitud de senders amb diversos trams de pista, el que la fa una de les proves per etapes de mountain bike més divertides i amb més senders del món.

S’hi pot participar de manera individual, en duet i en duet mixt i es pot participar en una, dues o en les tres etapes. La inscripció a 2 o 3 etapes inclou el mallot commemoratiu.

Una gran oportunitat de viure una prova de bicicleta de muntanya per etapes amb recorreguts espectaculars per a tots els nivells i experimentar la sensació de ser finisher després de tres dies de gran esforç. Els que aconsegueixin superar el repte, aconseguiran la samarreta finisher de Volcat. Per a tots aquells que no tinguin l’estat de forma desitjat per diferents raons hi ha també la possibilitat de participar a la Volcat en una o dues etapes.

A més, aquest any formarà part del VolCAT Festival, un espai ple d’activitats per a tota la família, la qual et que permetrà gaudir del món de la bicicleta de diferents maneres. A més, hi haurà una zona Expo, on les marques podran informar de les seves novetats.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta