Vilanova obre el concurs per fer la postal de Nadal i felicitar les festes
V

17 de novembre de 2022

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha tornat a convocar el tradicional concurs de dibuixos “Pintem el Nadal” adreçat als nens i nenes de Vilanova del Camí de 6 a 12 anys. El millor dibuix servirà per il·lustrar la postal nadalenca de l’Ajuntament vilanoví per felicitar les festes.

Els dibuixos, inspirats en el lema “Pintem el Nadal”, s’han de fer en vertical. Cada concursant podrà presentar una única obra feta amb tècnica lliure sense utilitzar purpurina ni tintes metàl·liques. L’han de presentar en una cartolina o foli blanc DIN-A 4 i no poden contenir signatures ni el nom del concursant enlloc.

Els treballs es podran presentar fins al 30 de novembre, a les 14:00 h, a l’Ajuntament o bé a l’OAC del Casal de la Gent Gran.

El dibuix s’ha de lliurar dins un sobre tancat i al seu exterior s’hi haurà d’escriure: “CONCURS DE DIBUIX: PINTEM EL NADAL 2022” i també s’hi escriurà el nom de l’autor/a. Dins del sobre s’inclourà el dibuix i un paper amb les dades personals de l’autor o autora: nom i cognoms, edat, escola on estudia, telèfon de contacte i correu electrònic, si s’escau. També caldrà afegir l’autorització del pare o mare del menor per a participar en el concurs.

L’elecció del dibuix guanyador es realitzarà per part d’un jurat format per diferents tècnics municipals. El nom de la persona guanyadora es donarà a conèixer el 5 de desembre a través dels mitjans locals: Ràdio Nova i radionova.cat i les seves xarxes socials.

També es contactarà per telèfon o al correu electrònic que s’hagi facilitat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?