23.4 C
Igualada
Dissabte, maig 28, 2022

Vilanova del Camí promou el primer Premi de Narrativa breu

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí juntament amb la Biblioteca de Vilanova del Camí, convoca el primer Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, amb l’objecte d’estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura.

Les obres, que es poden presentar fins el 5 de març, han de ser originals i inèdites i no poden haver estat seleccionades ni premiades en un altre certamen. Només s’acceptarà un treball per persona.

La temàtica és lliure i les obres poden redactar-se en català o castellà, amb una extensió mínima de 20 pàgines i màxim de 50 pàgines en format DIN-A4, lletra Arial 11, per una sola cara i a doble espai.

Les narracions s’han de presentar per quadruplicat a la Biblioteca de Vilanova del Camí. El treball anirà tancat en un sobre on hi ha de figurar el títol de l’obra i el pseudònim de l’autor.

Els dos millors relats rebran un premi de 600 €, el primer, i de 400 €, el segon
El concurs de Narrativa breu inclou dos premis. Un primer premi dotat amb 600 € i, un segon, dotat amb 400 €. Qualsevol dels dos premis podrà ser declarat desert, si així ho considera el jurat.

El jurat estarà format per la directora de la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, una auxiliar tècnica de Cultura i una altra d’Esports, i una tècnica de la Biblioteca Central d’Igualada.

El lliurament dels premis tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, durant els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, al mes d’abril de 2021.

L’acceptació dels premis comportarà la cessió dels drets de l’obra a l’Ajuntament de Vilanova del Camí que no retornarà cap dels treballs presentats al Premi.

La participació en el primer Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, comporta l’acceptació expressa de les condicions establertes en aquesta normativa.

Qualsevol consulta relativa al concurs es pot fer a través del correu electrònic b.vilanova@diba.cat i al telèfon 938035014, en horari d’atenció al públic de la Biblioteca o a Cultura a cultura@vilanovadelcami.cat i al telèfon 938054411 extensió 4.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

“Natures”, d’Enric Mir: una admirable mostra pictòrica amb ànima

Aquests dies, a la Sala Municipal d’Exposicions, la mostra pictòrica “Natures”, amb quasi una vintena de quadres a l’oli, pintats sobre las suports de...

Aquest diumenge tindrà lloc la II Mostra de Productes del Parc Agrari a Rubió

Aquest proper diumenge i coincidint amb la festa major de Rubió, la localitat acollirà a la plaça de l’ajuntament -al costat del Castell-, la...

Demanda de l’Ateneu al llogater del Pub Acústic per no deixar el local

La junta de l’Ateneu Igualadí ha presentat aquesta setmana una demanda judicial contra el llogater del Pub Acústic, situat en el mateix carrer Sant...

Igualada encara la recta final de l’Anella Verda

Un dels projectes de més interès del govern municipal d’Igualada en els darrers anys, l’Anella Verda de la ciutat, entra en la seva recta...

L’editorial: Una comarca segura?

Darrerament, s’ha fet habitual llegir notícies derivades d’allò que es malacostuma a anomenar en l’argot periodístic “fet divers”, un sinònim dels “successos” de tota...
Compartir