21.3 C
Igualada
Dimecres, agost 4, 2021

Vilanova del Camí promou el primer Premi de Narrativa breu

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí juntament amb la Biblioteca de Vilanova del Camí, convoca el primer Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, amb l’objecte d’estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura.

Les obres, que es poden presentar fins el 5 de març, han de ser originals i inèdites i no poden haver estat seleccionades ni premiades en un altre certamen. Només s’acceptarà un treball per persona.

La temàtica és lliure i les obres poden redactar-se en català o castellà, amb una extensió mínima de 20 pàgines i màxim de 50 pàgines en format DIN-A4, lletra Arial 11, per una sola cara i a doble espai.

Les narracions s’han de presentar per quadruplicat a la Biblioteca de Vilanova del Camí. El treball anirà tancat en un sobre on hi ha de figurar el títol de l’obra i el pseudònim de l’autor.

Els dos millors relats rebran un premi de 600 €, el primer, i de 400 €, el segon
El concurs de Narrativa breu inclou dos premis. Un primer premi dotat amb 600 € i, un segon, dotat amb 400 €. Qualsevol dels dos premis podrà ser declarat desert, si així ho considera el jurat.

El jurat estarà format per la directora de la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, una auxiliar tècnica de Cultura i una altra d’Esports, i una tècnica de la Biblioteca Central d’Igualada.

El lliurament dels premis tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, durant els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, al mes d’abril de 2021.

L’acceptació dels premis comportarà la cessió dels drets de l’obra a l’Ajuntament de Vilanova del Camí que no retornarà cap dels treballs presentats al Premi.

La participació en el primer Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, comporta l’acceptació expressa de les condicions establertes en aquesta normativa.

Qualsevol consulta relativa al concurs es pot fer a través del correu electrònic b.vilanova@diba.cat i al telèfon 938035014, en horari d’atenció al públic de la Biblioteca o a Cultura a cultura@vilanovadelcami.cat i al telèfon 938054411 extensió 4.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

S’estrena un nou model de quiosc de l’ONCE a la rambla Sant Isidre

Igualada ha estrenat un dels nous quioscos amb què l’ONCE està substituint els seus punts de venda arreu del territori. El nou quiosc, que...

Vallbona s’adhereix a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública

El ple de l’Ajuntament de Vallbona va aprovar l’adhesió a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP), una iniciativa que té per...

Salut anima a vacunar-se a Igualada, on hi ha una gran quantitat de cites disponibles

El Departament de Salut anima a la gent de l'Anoia a vacunar-se. I és que aquest dilluns quedaven més de 1.300 primeres cites lliures...

Aleix Camats guanya en Disc a l’Encontre Internacional Sub-18 de París

L’atleta Sub-18 del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet, Aleix Camats, va assolir una brillant victòria en la prova del llançament de Disc, en l'Encontre Internacional per...

Jorba s’adhereix al nou servei de teleassistència ofert per la Diputació

El passat 21 de juliol l'Ajuntament de Jorba va acordar l'adhesió i participació en el programa Servei Local de Teleassistència de la Diputació de...
Compartir