14.4 C
Igualada
Dissabte, març 6, 2021

Vilanova del Camí promou el primer Premi de Narrativa breu

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí juntament amb la Biblioteca de Vilanova del Camí, convoca el primer Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, amb l’objecte d’estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura.

Les obres, que es poden presentar fins el 5 de març, han de ser originals i inèdites i no poden haver estat seleccionades ni premiades en un altre certamen. Només s’acceptarà un treball per persona.

La temàtica és lliure i les obres poden redactar-se en català o castellà, amb una extensió mínima de 20 pàgines i màxim de 50 pàgines en format DIN-A4, lletra Arial 11, per una sola cara i a doble espai.

Les narracions s’han de presentar per quadruplicat a la Biblioteca de Vilanova del Camí. El treball anirà tancat en un sobre on hi ha de figurar el títol de l’obra i el pseudònim de l’autor.

Els dos millors relats rebran un premi de 600 €, el primer, i de 400 €, el segon
El concurs de Narrativa breu inclou dos premis. Un primer premi dotat amb 600 € i, un segon, dotat amb 400 €. Qualsevol dels dos premis podrà ser declarat desert, si així ho considera el jurat.

El jurat estarà format per la directora de la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, una auxiliar tècnica de Cultura i una altra d’Esports, i una tècnica de la Biblioteca Central d’Igualada.

El lliurament dels premis tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Vilanova del Camí, durant els actes de celebració de la diada de Sant Jordi, al mes d’abril de 2021.

L’acceptació dels premis comportarà la cessió dels drets de l’obra a l’Ajuntament de Vilanova del Camí que no retornarà cap dels treballs presentats al Premi.

La participació en el primer Premi de Narrativa breu de Vilanova del Camí, comporta l’acceptació expressa de les condicions establertes en aquesta normativa.

Qualsevol consulta relativa al concurs es pot fer a través del correu electrònic b.vilanova@diba.cat i al telèfon 938035014, en horari d’atenció al públic de la Biblioteca o a Cultura a cultura@vilanovadelcami.cat i al telèfon 938054411 extensió 4.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

S’elabora l’informe comarcal dels objectius de desenvolupament sostenible

El Consell Comarcal de l’Anoia, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha elaborat un informe de diagnosi sobre l’aplicació a l’ens comarcal...

Igualada Comerç ja prepara la Botiga al Carrer per aquest mes

Igualada Comerç està treballant des de fa setmanes en una nova edició de la Botiga al carrer per aquest mes de març. Aquesta és...

8-M: Dia Internacional de les Dones

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, però en coneixem l’origen? Fa anys el 8 de març era més conegut com...

Nova caldera de biomassa forestal al poliesportiu Mont Aqua de Montbui

El poliesportiu Mont Aqua de Santa Margarida de Montbui i el Pavelló esportiu, l’escola bressol El Xic Martinenc i l’escola Jaume Balmes de Sant...

Juan Manuel Castro Prieto: un gran de la fotografia, a l’Estat espanyol, al FineArt 2021

En el marc del FineArt 2021, un amplíssim espai d’exposició, del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, acull i fa un...
Compartir