Vilanova del Camí inicia aquest diumenge la recollida de joguines
V

13 de desembre de 2018

Vilanova del Camí acollirà aquest diumenge una nova edició de la campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja a l’Anoia. La regidoria de Serveis Personals ha organitzat una jornada plena d’activitats i ha sumat la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica i la complicitat de Vilanova Comerç i el Mercat Municipal de Sant Hilari.

Des de Creu Roja un any més, fan una crida a la ciutadania perquè facin les seves donacions. Sílvia Grados, coordinadora de Creu Roja a l’Anoia recorda que demanen joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes per infants de 0 a 12 anys, i esperen una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Des de Serveis Personals, la regidora Sílvia Cáceres, explica que es complementarà aquesta donació de joguines a joves de 12 a 16 anys, com ja es va fer en l’anterior edició, amb l’objectiu de cobrir les necessitats dels infants i joves de les famílies més vulnerables.

La recollida de joguines de Creu Roja a Vilanova del Camí es farà aquest diumenge 16 de desembre d’11:00 a 19:00 h, en el marc d’una jornada festiva i lúdica plena d’activitats.

La més petits podran gaudir durant tot el dia d’un taller de desitjos, d’una pista sintètica d’esquí, d’una bola de neu gegant per fer-hi fotos ben originals i un photocall per compartir imatge amb el Pare Noel. El photocall funcionarà de 12:00 a 13:30 h i de 17:00 a 18:30 h.

Les fotos que es facin durant la jornada es poden publicar a instagram amb l’etiqueta #joguinavilanovadelcami i entraran en el sorteig d’un val de compres gentilesa de Vilanova Comerç.

Així mateix, les persones que col·laborin aportant una joguina, també entraran en el sorteig d’un val de compra gentilesa dels comerciants del Mercat de Sant Hilari. Les activitats de la Recollida de Joguines es complementaran amb un berenar per a la mainada, a les 18:30 hores, amb productes aptes per a celíacs.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta