8.4 C
Igualada
Dilluns, 4 desembre 2023

Un article de

Vilanova convoca un concurs per trobar la imatge de la Festa Major
V

Publicitat

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilanova del Camí convoca un concurs per trobar la imatge que il·lustrarà el programa de Festa Major 2022. La iniciativa pretén fomentar la creació artística dels vilanovins i vilanovines. El premi és la publicació de la imatge guanyadora en la publicitat de la Festa Major i una dotació econòmica de 300 €.

El concurs està obert a tothom tot i que els menors de 16 anys necessitaran l’autorització del pare, mare o tutor legal. El tema de la imatge ha d’estar relacionada amb la Festa Major de Vilanova del Camí. Haurà d’incloure el logotip de l’Ajuntament i el de Diputació de Barcelona; el títol: “Festa Major 2022”, les dates de la celebració –de l’1 al 5 de setembre- i el nom del municipi, de manera que sigui llegible.

Les obres es poden presentar des d’aquest dilluns 14 de febrer fins al 30 de juny, per correu electrònic a cultura@vilanovadelcami.cat o de manera presencial a Cultura, al carrer President Companys, 1 2n pis. Les obres s’hauran d’acompanyar d’un document amb el títol de l’obra i les dades personals i de contacte de l’autor o autora.

El Jurat, que tindrà en compte la concepció de l’obra, la qualitat gràfica i plàstica i la seva eficàcia per comunicar, es reunirà el 4 de juliol i anunciarà la persona guanyadora el mateix dia. També es contactarà telefònicament amb el guanyador.

Trobareu tota la informació així com les condicions per a participar en el concurs al web municipal, vilanovadelcami.cat

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies