Vilanova del Camí segueix cardioprotegint-se amb dos nous DEA
V

16 de gener de 2017

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha adquirit dos nous aparells DEA, Desfibril·ladors Extern semi Automàtics amb l’objectiu de seguir cardioprotegint el municipi. Un dels aparells s’ha instal·lat al vestíbul de Can Papasseit, un centre que té molta afluència de públic. L’altre, s’ha col·locat a la tanca de l’INS Pla de les Moreres, al carrer Cristòfor Colom, amb l’objectiu de donar servei a l’Escola Joan Maragall, a l’INS Pla de les Moreres i també a l’espai d’street workout que hi ha a les immediacions. Aquests dos nous aparells s’han pogut adquirir gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona i són iguals al que es va instal·lar el 2014 al Mercat Municipal.

L’empresa Cardiosos ha subministrat aquests aparells i properament oferirà també diferents sessions formatives per mostrar el seu funcionament. Els aparells DEA els pot utilitzar tothom, i compleixen els últims requisits en detecció de les constants vitals i actuació automàtica en cas de parada cardiorespiratòria. Des de Cardiosos, asseguren que és impossible fer mal a ningú o fer un mal ús de l’aparell. En canvi sí que és molt fàcil salvar una vida.

Els desfibril·ladors estan connectats a la cabina que els exposa i a través d’aquesta, Cardiosos controla el seu estat en tot moment. Les cabines en obrir-les truquen directament al 112.

Amb aquests dos nous aparells, Vilanova del Camí ja disposa de sis DEA, dos d’ells mòbils, perquè estan instal·lats al cotxe de la Policia Local i també al vehicle de Protecció Civil.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta