2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Vilanova 365 insta al govern municipal a aclarir els dubtes sobre la gestió de la zona pícnic al Parc Fluvial
V

Publicitat

El grup municipal de Vilanova 365 presentarà una instància a l’Ajuntament de Vilanova del Camí per les queixes de diferents ciutadans sobre els impediments que han patit per accedir a alguna de les taules de la zona de pícnic del Parc Fluvial. Segons la normativa estrenada aquest 2018, el bar responsable de les barbacoes ha de garantir que 6 de les 26 taules quedin a lliure disposició per als no-usuaris del servei de barbacoes.

Aquest fet ja ha produït situacions en les quals diversos ciutadans de Vilanova han estat obligats a abandonar alguna de les taules amb l’argument de “pertànyer al bar i als clients de les barbacoes”, tot i haver-hi un nombre suficient de taules de lliure accés disponibles. En algun cas, hi ha particulars que han presentat una instància a l’Ajuntament.

La regidora de Vilanova 365, Vanesa González, considera que “davant de les queixes que hem rebut per part de diferents ciutadans, demanarem informació i explicacions per saber què està passant”. González també ha animat a les persones que hagin patit la mateixa situació a demanar explicacions al govern municipal.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies