Victòria treballada a casa del Physic CB Igualada davant el Cornellà
V

CB Igualada CB Cornellà març 2016 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
7 de març de 2016

El Physic CB Igualada es va imposar dissabte 74 a 69 al CB Cornellà a les Comes. El partit començava amb un Physic CB Igualada desaparegut en atac, i sense posar dificultats al rival en defensa. Un joc poc vistós i molt lent, aconseguia un intercanvi de bàsquets per part dels dos equips. El primer parcial del partit va ser de 11-18.

En el segon quart, un equip local molt més ficat en atac aconseguia reduir les distàncies amb el CB Cornellà. Una defensa més dura provocava la pèrdua de pilotes dels visitants, i impedia el seu accés a bàsquets fàcils, reduint les oportunitats a anotar des de la línia de tir lliure. L’anotació de dos triples per part dels locals els feia confiar més en la remuntada. El segon parcial del partit va ser de 22-15, que col·locava un marcador de 33-33 a la mitja part.

A la represa del partit, els jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras sortien despistats després de la mitja part, cosa que aprofitaven els jugadors de M. Solanes per poder situar-se per davant en el marcador. Remuntaven gràcies a l’anotació de tres triples durant el quart, i la gran defensa tota pista que impedia als locals buscar cistelles fàcils. El resultat del parcial va ser de 17-23, que col·locava un resultat total de 50-56.

En l’últim quart, els jugadors del Physic CB Igualada potenciaven el seu millor joc en equip, arribant amb ventatge i movent molt bé la pilota a la pista de davant, cosa que ens ajudava amb l’anotació de quatre triples. Finalment s’aconseguien posar per davant i arribar a sumar la seva primera victòria en aquesta segona volta. El resultat de l’últim parcial va ser de 24-14.

Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 74 – CB Cornellà 69.

5 inicial Physic CB Igualada: J. Torres, A. Del Hoyo, X. Creus, E. Tejero, P. Camí.

5 inicial CB Cornellà: R. Ramírez, A. Martínez, R. Cintas, B. Alvarez, JA. Pilan.

Parcials: 11-18, 22-15 (33-33), 17-23 (50-56), 24-14 (74-69).

Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (-), R. Riu (0), E. Burgès (19), J. Torres (5), C. Fons (-), A. Gual (14), A. Del Hoyo (11), X. Creus (6), S. Laguarta (0), M. Benito (6), E. Tejero (9), P. Camí (4).

Anotació CB Cornellà: N. Marin (4), N. Zamora (-), R. Ramírez (21), A. Martínez (5), S. Sanz (-), R. Cintas (3), B. Alvarez (15), JP. Pilan (9), A. Sanmartín (-), F. Villalón (8), A. Piedra (0), V. Mbappe (4).

Àrbitres: M. Chivas, S. Lopez.