Victòria de prestigi del primer equip del C.B. Igualada a Saragossa
V

2 d'octubre de 2017
Imatge d’arxiu.

Important victòria del sènior masculí “A” del Club Bàsquet Igualada contra el Simply El Olivar, filial del Tecnyconta Zaragoza d’ACB compost per diversos jugadors de selecció espanyola júnior.

Sota el comandament de Carlos Alocen (19 punts en 32 min) i Jaime Pradilla (14 punts en 28 min) els jugadors locals van imposar un ritme infernal que va fer anar l’equip igualadí darrera el marcador fins als darrers 5 min. Els parcials dels quarts han sigut de: 25-26, 25-20, 16-11, 11-25.

En els darrers 5 minuts, el treball col·lectiu de l’equip igualadí i el fet de creure en la victòria va propiciar una remuntada èpica girant un -11 amb el que s’entrava al darrer quart en un pavelló ple de gom a gom.

Segons Jordi Martí: “És una victòria de molt valor en una pista on costarà molt treure victòries. Cal jugar al nivell del darrer quart si volem ser ambiciosos en una competició molt dura”.

Van jugar: Riu R (12), Burgués E -, Carrión S (2), Torres J (12), Benito M (9), Fons C (12), García MA (16), Gual A (3), Tejero E (12), Camí P (4).