Victòria i empat del femení i el masculí del CF Igualada en els partits de Festa Major
V

27 d'agost de 2018

Un dels actes tradicionals de la Festa Major son els partits de futbol a Les Comes. Aquest any, dissabte es disputava el partit del primer equip femení i diumenge era el torn del masculí, que van acabar amb victòria i empat respectivament.

El CF Igualada femení s’imposava per 1-0 contra el Juvenil A del RCD Espanyol. Un gol de Marina Salanova a pocs minuts pel final de la primera part donava la victòria a les blaves, que ja durant els minuts anteriors s’havia acostat amb perill a la porteria blanc-i-blava.

A la segona part, el va baixar el ritme i l’Espanyol s’ha apropat una mica més a l’àrea local, sobretot a pilota parada. Tot i això, cap dels dos equips va aconseguir marcar en els segons 45 minuts, així que van ser les igualadines qui van aixecar el trofeu de Festa Major. Tot i així, com és habitual, les blaves van donar la copa a l’equip visitant com a gest de complicitat amb les rivals.

Per la seva banda, l’equip masculí aconseguia diumenge un valuós empat (1-1) contra la UE Vic, un rival potent i que optarà a l’ascen s en l’altre grup de Primera Catalana. Simón i Goran van tenir les millors ocasions dels blaus abans del descans, però els osonencs també s’haurien pogut avançar en aquests primers 45 minuts.

A la represa en una jugada d’estratègia, Max Morell va avançar els visitants i poc després Martí Just, el pitxitxi d’aquesta pretemporada amb 3 gols va empatar. La victòria s’hauria pogut quedar a Les Comes si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol a Franco en el darrer minut de partit, per suposat fora de joc del jugador del CF Igualada.

Aquest era l’últim partit de pretemporada dels homes de Moha, que estrenaran començaran la lliga el pròxim dissabte, a les 18h a Les Comes, en un derbi contra el CE Manresa.