Victòria i coliderat de la lliga EBA pel Monbus CB Igualada
V

8 d'octubre de 2019

MONBUS CB IGUALADA 78
CB QUART GERMANS CRUZ 67

Els igualadins venien la setmana passada d’endur-se un partit molt ajustat a una de les pistes més complicades de la lliga. Tocava rebre el Quart a casa, un altre partit que es presentava complicat, contra un dels rivals que a priori han de ser a la part alta de la
classificació.

El partit començava bé per als igualadins, que amb encert i bon joc obrien una petita diferència al marcador. S’arribava al final dels primers 10 minuts amb el marcador de 19 a 14 favorable als igualadins.

El segon quart, amb molt de ritme per part dels dos conjunts seria un intercanvi de cistelles que afavoriria als blaus per poder incrementar la diferència a l’electrònic, arribant al descans amb el marcador de 46 a 34.

A la represa, els visitants no li perdrien la cara al partit i aconseguirien reduir diferències deixant als blaus amb només 11 punts en aquest període i establint un parcial d’11 a 24 que significava un 57 a 58 al límit dels 30
minuts.

A l’últim període l’Igualada aconseguiria retornar el parcial, concedint només 9 punts en els últims 10 minuts. Un parcial de 21 a 9 establia un marcador final de 78 a 67. Tercera victòria en tres partits que permet als igualadins situar-se líders a la classificació empatats a victòries amb el CB Vic.

Diumenge dia 13 d’octubre al migdia el Monbus CB Igualada visitarà la pista del Patria Hispana Seguros Almozara, a Saragossa.