Victòria de mèrit del CF Igualada femení contra l’últim campió de la Segona Divisió
V

23 d'agost de 2018

El CF Igualada femení es va imposar (2-1) dimecres a la nit al Seagull de Badalona campió de la Segona Divisió, categoria on també milita l’Igualada, en els tres últims anys. Aquest era el segon partit de les blaves després de caure en el primer partit de la pretemporada contra el Pardinyes (2-0).
Tot i l’equilibri dels dos equips, que van arribar al descans amb un resultat de 0-0, cal destacar que les igualadines van portar la iniciativa del joc, evidenciant que el el seu bon futbol i ganes de ser protagonista del joc, inclús quan s’enfronta a equips més potents.
Laura Ribas i Aina van donar la victòria a les blaves, remuntant el gol inicial de les visitants aconseguit als primers minuts de la segona part.

Aquest triomf ha de donar molta confiança per l’inici de temporada que és a punt de començar. Cal fer esment a que el rival que hi havia dimecres al davant, el Seagull, és el gran candidat a lluitar novament pel títol.
Dissabte, a les 6 de la tarda, a Les Comes i enmig de la Festa Major d’Igualada, nou partit amistós. Les jugadores blaves rebran al juvenil del RCD Espanyol.