5.5 C
Igualada
Dimarts, març 9, 2021

LA VEU és Solidària, el suplement gratuït en l’edició d’aquesta setmana de La Veu

L’edició de demà de La Veu de l’Anoia serà d’allò més especial. Per primera vegada, un mitjà de comunicació a la comarca publicarà una revista dedicada a col·laborar amb una entitat solidària. Publicacions Anoia editarà, juntament amb l’exemplar habitual de La Veu, una revista de 56 pàgines en la qual s’informarà abastament de Càritas Interparroquial Anoia Segarra.

La Veu Solidària inicia amb aquesta entitat una iniciativa inèdita a l’Anoia amb la qual proposa col·laborar, tant com sigui possible, amb una institució que tingui cura de les famílies necessitades del nostre territori. Per això, els ingressos derivats de la publicitat de la revista especial, exceptuant les despeses d’impressió i distribució de la publicació, es destinaran íntegrament a Càritas Interparroquial. Els nostres lectors, si volen, també podran col·laborar econòmicament amb un donatiu directament al compte de l’entitat.

Us deixem amb l’editorial de la directora Pia Prat que trobareu demà a les primeres planes de l’especial: pia prat opinió - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Benvolgut lector,

Gràcies per dedicar uns minuts del teu apreciat temps en llegir aquesta revista solidària. Per primera vegada a la comarca, el periòdic comarcal de La Veu de l’Anoia, ha decidit endegar la iniciativa de recollida de fons per una causa solidària. I hem fet un suplement gratuït per recaptar diners i destinar-los a una associació que es dediqui a ajudar els més desvalguts. De la quantitat que es reculli només se’n detrauran les despeses d’impressió. Molts anunciants, associacions i institucions ja han valorat positivament aquesta iniciativa i formaran part del projecte. Intentarem que cada Nadal es pugui repetir.

Així després de parlar-ne entre tots els que tirem endavant el projecte hem cregut que sigui Càritas l’associació d’aquesta primera edició. Per edicions successives hem pensat que l’associació sigui escollida a través d’una votació popular.

Càritas és l’associació, sense ànims de lucre, que porta més anys dedicant-se a aquest quefer i probablement és la que té una organització més capil·lar i estructurada. És una associació nascuda de l’Església, però portada per persones mogudes per la solidaritat, on s’integren molts voluntaris. És una organització que està oberta a tothom i ajuda en la mesura de les seves possibilitats a persones de tota mena i condició, sense mirar ni creences ni afiliacions.

La Veu de l’Anoia vol ser oberta a qualsevol iniciativa i només s’assegura que els diners es destinin a la finalitat de la campanya i que sigui portada de manera escrupolosa per persones acostumades a fer aquesta feina amb objectivitat, transparència i honestedat. Som solidaris i periodistes. I volem explicar qui hi ha darrera de cada institució, com s’organitza, com destinen els diners, i la feina que fan en l’ajut dels més desvalguts.

Espero que ajudeu en aquesta tasca solidària. És la ciutadania qui està demostrant cada dia com es resolen els problemes. Aquesta revista monogràfica només ha de ser un mitjà per recordar el que molts de vostès ja feu de manera recurrent. Només volem demanar una vegada més – en ocasió de les festes nadalenques – per portar una mica més d’alegria en dates tan assenyalades.

Per acabar, desitjar-vos també un bon Nadal per a tots i agrair-vos en nom de La Veu de l’Anoia, Càritas i de totes les persones, petits i grans que gaudiran del vostre ajut.

L’entrega dels diners que es recullin es farà el dia 19 de febrer de 2017. Les donacions es podran fer a:

    • Les oficines de Càritas – carrer Roca, núm. 3 / 93 803 93 25
    • Ingressant en el Compte de Càrites a “la Caixa” – ES47-2100-0001-07-0200221597

Una vegada més donar-vos les gràcies per la vostra generositat i esperem que valoreu aquesta iniciativa i li doneu suport.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Nova derrota per la mínima del CF Igualada masculí

CF IGUALADA 1 SANTFELIUENC FC 2 Els igualadins rebien els del Baix Llobregat amb l’intenció de sumar els màxims punts possibles en aquest tram final de...

Entren en vigor els nous horaris a la restauració i l’ampliació d’aforaments a universitats, gimnasos i lleure

Bars i restaurants, universitats i gimnasos estrenen aquest dilluns el relaxament d’algunes de les mesures restrictives contra la covid-19, aprovades dijous passat pel Procicat....

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 3)

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 1) Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària...

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 2)

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 1) Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària...

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 1)

Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària de la COVID-19 (part 2) Dones amb veu pròpia, a propòsit de la crisi sanitària...
Compartir