5.4 C
Igualada
Dilluns, desembre 6, 2021

Verdés fa una donació al Consorci Sanitari per la compra d’ulleres de realitat virtual

Verdés ha treballat en un projecte de responsabilitat social corporativa amb la finalitat de fer una donació al Consorci Sociosanitari d’Igualada. Aquesta donació es destinarà a l’adquisició d’ulleres de realitat virtual i equips de projecció immersiva per a persones amb Alzheimer i altres trastorns cognitius.

Des de Verdés es promou internament l’esport entre els seus col·laboradors mitjançant campionats de pàdel o en temps de pandèmia, quan s’ha pogut, activitats grupals i individuals a l’aire lliure com són les caminades populars. D’aquesta manera s’anima als seus col·laboradors a tenir una vida més activa i saludable.

Formem part d’una societat cada vegada més connectada a través de les noves tecnologies i això permet que empreses i persones ens assabentem amb més facilitat de la realitat que ens envolta i que siguem més conscients que recau sobre nosaltres donar un cop de mà a la societat per ajudar a millorar-la.

Amb la idea de combinar la promoció de l’esport i aportar a la societat que l’envolta, Verdés va llançar un projecte de responsabilitat social corporativa el mes de Maig del 2021 anomenat “Sembrando kms, Recogiendo Sonrisas”. El projecte consistia en unir les quatre filials de l’empresa a Portugal, Marroc, Algèria i Rússia amb la matriu a Vilanova del Camí a través dels quilòmetres recorreguts pels seus col·laboradors i en assolir l’objectiu, fer una donació al Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) destinat a persones amb Alzheimer i altres trastorns cognitius.

Per arribar a la meta de recórrer els 11.285kms es van crear diversos equips. Els participants havien de reportar quants quilòmetres havien recorregut caminant, corrent, pedalant o nedant durant la setmana i es comptabilitzaven a l’equip corresponent.
Amb aquesta competició interna per equips es va generar una implicació total per part dels col·laboradors per poder quedar primers entre rialles. Finalment, gràcies a l’esforç de tothom i especialment de l’equip “No estamos tan mal”, equip guanyador, es va arribar a la meta el dia 9 de novembre de 2021.

La donació feta al CSSI el dia 22 de Novembre a l’Hospital de dia Sant Jordi amb la presència de Directors i professionals del centre, anirà destinada a la compra d’ulleres de realitat virtual i equips de projecció immersiva per a persones que pateixen trastorns cognitius o Alzheimer ateses a la Residència i Centre de dia Pare Vilaseca, al Centre de dia Montserrat i al Centre de dia Mar i Cel i al mateix Hospital de dia Sant Jordi. Aquestes persones podran fer us de la realitat virtual i de les projeccions immersives per al desenvolupament de la seva memòria i la millora del seu benestar. Podran viure experiències en les quals tindran la sensació de ser transportats a altres indrets i reviure emocions i sensacions evocades. A través de l’ús de les ulleres de realitat virtual i de les projeccions immersives aquestes persones podran millorar en el desenvolupament d’habilitats cognitives i en activitats de la vida diària.

Els projectes de responsabilitat social corporativa són l’oportunitat ideal de contribuir a la societat amb l’objectiu de millorar-la de manera directa i sense ànim de lucre. Aquesta tendència creixent a involucrar-se en la societat i alhora a fer que les persones incorporin l’esport al seu dia a dia ajuda a millorar la salut i el sentiment de pertinença al món que ens envolta.

Ja s’han sembrat els quilòmetres, ara toca recollir els somriures.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els equipaments juvenils d’Igualada presenten l’agenda d’activitats de Nadal

Amb l’arribada del fred, els equipaments juvenils de la ciutat d’Igualada obren les inscripcions de les activitats que ompliran la Kaserna i Cal Badia...

La campanya “Figues i Ous” se centra en la informació dels mètodes anticonceptius i de protecció

Com cada any, el departament de Sanitat i Salut Pública i el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada posen en marxa la campanya de...

Carta oberta a Pablo Casado

En el seu intent d’anar encara més a la dreta, diu bajanades cada vegada que li posen un micròfon al davant. Habitualment m’hi faig...

Montbui demana la reobertura completa de l’atenció sanitària al CAP

El ple ordinari de novembre de l’Ajuntament montbuienc va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics representants en el consistori, una moció per...

La reconversió cap a les renovables necessita el lideratge del Govern

Ja fa uns mesos que a la nostra comarca, com d’altres, creix el neguit davant les notícies que una nova línia de Molt Alta...
Compartir