Veïns amb Veu surt del govern de Vilanova: “Noemí Trucharte sempre ens va a enganyar”

194

Nou al govern de Vilanova del Camí quan falten cinc mesos per les properes eleccions municipals. El grup municipal de Veïns amb Veu va comunicar-li a principis d’any a l’alcaldessa, Noemí Trucharte, que renunciaven a les seves responsabilitats de govern i que, per tant, passaven a l’oposició. Veïns amb Veu, amb dos regidors, tenia fins ara les regidories d’Urbanisme i Medi Ambient i la d’Obres i Serveis Municipals.

En un comunicat fet públic aquest cap de setmana, Veïns amb Veu justifiquen la seva sortida del govern municipal per les intromissions de Trucharte en les seves àrees de responsabilitat, a més del poc respecte pels acords debatuts en els consells de presidència com la no urbanització del carrer Cervantes l’any 2017 o l’incompliment de baixar l’IBI.

En el comunicat, Veïns amb Veu també expliquen que “assumim la nostra quota de responsabilitat, d’haver col·locat a Noemí Trucharte, al capdavant de l’Ajuntament, i no aconseguir un canvi real per a Vilanova del Camí. I traient com a conclusió que: Noemí Trucharte sempre ens va a enganyar. Sabenm que es fa impossible qualsevol pacte futur amb ella, a causa dels incompliments reiterats de la seva paraula i la seva nul·la experiència de govern i treball en equip”.

Des del grup municipal, acaben el seu comunicat fent una valoració positiva d’alguns aspectes de govern, com “la millora i ampliació de la piscina municipal, asfaltat gratuït de diversos carrers, ampliacions i millores de diferents parcs infantils, urbanització del passeig de la Indústria, etc”.

Veïns amb Veu va donar suport a la moció de censura contra el govern format per Vilanova 365, ERC i CiU el gener de 2017 i des de llavors estava al govern liderat per Noemí Trucharte del PSC, i amb Vilanova Alternativa i Decide com a socis. Les discrepàncies entre Veïns amb Veu i l’alcaldessa ja fa temps que son públiques, però no ha estat fins a principis de 2019 que el grup municipal encapçalat per Juan Manuel Cividanes ha abandonat el govern municipal.