Veciana va viure la seva cinquena diada de la gent gran

38

El passat diumenge 12 de febrer el municipi de Veciana va viure la seva cinquena diada de la gent gran amb un dinar de germanor viscut en el marc incomparable del Casal de La Salle, situat a prop del nucli de Segur.

La diada va començar amb la benvinguda als assistents per part de l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, qui en el seu parlament va agrair als presents el seu esforç i granet de sorra per fer de Veciana el municipi que és avui esperonant-los a transmetre les seves vivències i experiències als més joves de la família per mantenir-les vives. En paraules de Servitje “cal que transmeteu als vostres fills i nets com es vivia a Veciana quan ereu joves perquè valorin el que s’ha guanyat amb el temps i l’actual estat del benestar en que vivim. És la única manera de que siguin i siguem conscients d’on venim per valorar on som actualment”.

A continuació va tenir lloc el dinar de germanor per a tots els veïns i veïnes de més de seixanta-cinc anys. En acabar el dinar l’alcalde i la regidora Mireia Duran van fer entrega d’un obsequi al vecianenc i vecianenca més grans i que no havien estat homenatjats en edicions anteriors. Enguany el reconeixement va ser pel senyor Antoni Barbal, resident al mateix casal de la Salle, i la senyora Francisca Vilaplana de Cal Mariano de Sant Pere del Vim.

Amb un animat cafè-concert a càrrec del duet “Sons de sobretaula” es va posar punt i final a la diada d’enguany.