Veciana va viure una gran Festa Major

64

El passat cap de setmana el nucli de Veciana va viure la seva festa major marcada per la gran participació de públic en tots i cadascun dels actes i l’excel·lent climatologia dels tres dies.

Les activitats festives van començar el divendres a la nit amb la sardinada popular que va aplegar més de tres-centes persones a la plaça de Ramon Servitje. A continuació el grup de teatre L’Escombra, de Sant Guim de Freixenet, va interpretar l’obra “Catalans a la Romana” amb la qual va fer riure de valent al públic assistent.

L’endemà dissabte a la nit multitud de persones van omplir la mateixa plaça per gaudir del ball de revetlla a càrrec del grup Liberty. A la mitja part es van repartir  entrepans de pa amb tomàquet i pernil a tothom. Durant el ball l’alcalde de Veciana, Jordi Servitje, va dirigir unes paraules d’agraïment a totes les persones que amb el seu esforç i treball fan possible que any rere any Veciana tingui una gran festa major.

L’endemà diumenge la diada festiva va començar a les 12 del migdia amb la missa solemne en honor a la patrona oficiada per mossèn Enric i acompanyada per les veus de la Coral de Veciana que va cloure l’acte litúrgic entonant els goigs de la Mare de Déu de Veciana. A la sortida hi hagué un aperitiu per a tots els assistents en el magnífic entorn de què disposa l’església des de que l’any 2015 l’Ajuntament hi realitzés importants obres de millora. A les sis de la tarda va arribar l’hora més esperada de xics i grans amb el taller de circ que va tenir lloc a la plaça de Sant Miquel. Una hora més tard el grup Vent Endins va encisar al públic congregat amb les seves rumbes, versions i havaneres.

Aquest concert va posar punt i final a la festa major d’enguany organitzada per la Comissió de Festes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Veciana i diverses empreses de la contrada.