Veciana viu des d’aquest divendres tres dies de Festa Major

106

Des d’aquest divendres i fins diumenge el nucli de Veciana viurà la seva festa major en honor a la patrona del poble. Sens dubte aquests tres dies seran una bona ocasió per visitar el poble i observar les darreres obres realitzades per l’Ajuntament com són l’arranjament de l’entrada principal i la millora de la placeta lateral de la casa consistorial amb les quals s’ha millorat notablement la imatge del nucli.

Pel que fa la festa grossa, la comissió organitzadora ha confeccionat un programa amb actes per a tots els gustos i edats. Així tenim que la festa començarà demà divendres a 2/4 de 10 de la nit amb la sardinada popular a la plaça Ramon Servitje. El preu de la sardinada serà de 3 euros per persona. A continuació el grup de teatre Vada Retro de Barcelona posarà en escena l’obra còmica “Manual d’un garrepa” d’Albert Capel.

L’endemà dissabte es reprendran els actes a 2/4 de 10 de la nit amb el ball de revetlla a càrrec del grup Liberty, durant el qual s’obsequiarà als assistents amb entrepans de pa amb tomàquet i pernil.

El diumenge a les 12 del migdia tindrà lloc la missa en honor a la patrona del poble a l’església parroquial de Santa Maria de Veciana. L’acte que serà oficiat per mossèn Eduard Flores estarà acompanyat per les veus de la Coral de Veciana.

A les 6 de la tarda, a la plaça Sant Miquel, tindrà lloc el taller infantil amb la companyia veïna de Tot Circ. Una hora més tard, la formació anoienca La Guingueta iniciarà el seu concert de rumba, havanera i cançó de taverna amb el qual es clourà la festa grossa d’enguany. La Festa Major de Veciana, que està organitzada per la comissió de festes, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Veciana així com de diverses empreses de la zona.