Veciana celebra amb èxit el retorn de la Festa Major

24 d'agost de 2021

El passat diumenge 22 d’agost el poble de Veciana va viure la seva festa major després de suspendre l’edició de l’any passat en motiu de la pandèmia de la covid-19.

L’edició d’enguany va concentrar tots els actes en un sol dia i així va ser com el diumenge a les 12 hores va tenir lloc la missa en honor a la patrona. L’acte, que tingué lloc a la sala polivalent del centre cultural de Cal Pesseta, per mantenir distàncies de seguretat entre els assistents, va estar acompanyat per les veus de la Coral de Veciana que el va cloure cantant els goigs de la Mare de Déu de Veciana.

A les 7 de la tarda el grup Tururut Bonaigua va iniciar el seu concert de cançons de taverna amb el qual va engrescar el públic congregat a la plaça de Ramon Servitje. Amb les seves corrandes, cançons tradicionals, valsos, xotis i altres temes va tancar la festa grossa d’enguany de la forma més animada possible.

La festa, organitzada per la Comissió de Festes de Veciana, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Veciana i la Diputació de Barcelona.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari