Varis equips del Moto Club Igualada van participar als ral·lis de Corunya i Empordà
V

28 de maig de 2018

Per la comarca corunyesa d’Arzúa es va disputar el ral.li anomenat Terra da Auga, quarta prova puntuable pel campionat estatal de ral.lis de terra. Per Moto Club Igualada hi participaren Josep Basols copilotat per Xavi Amigó amb Citroën DS3 R5 que al llarg de la prova van estar lluitant per la tercera posició i que tot fer el millor millor crono en el darrer tram, al final es situaren en un bon quart lloc separats per menys de mig segon del tercer classificat.

Per Motor Club Sabadell hi participaren el pilot vallesà Edu Forés copilotat per l’igualadí David Usón també amb Citroën DS3 R5 i que amb una bona regularitat al llar de tot el ral.li es situaren en la novena posició final en aquest ral.li que cosntava de 8 trams més el de classificació i que fou guanyat per Xevi Pons i Rodrigo Sanjuan amb Peugeot 208 T16 R5.

Puntuable pel campionat de Catalunya d’asfalt, pel trofeu de Catalunya de ral.lisprints d’asfalt i varis campionats de promoció es va disputar el ral.li Empordà amb la base a la població de La Bisbal de l’Empordà i en el que hi participaren quatre equips de Moto Club Igualada.

Dels quatre l’únic equip que aconseguir finalitzar fou el del pilot Javi Carrillo copilotat per Ernest Pujol amb Seat Ibiza 2.0 16V. Com a curiositat i tal com va publicar aquest periòdic a l’anterior edició, aquesta vegada es va invertir els papers, doncs al ral.li de Robres hi van participar amb el Ford Fiesta XR2 d’Ernest Font copilotat per Javi Carrillo.

Carrillo i Font es classificaren dins el trofeu de ral.lisprints en el sisè lloc absolut i segons de classe 2. Aquest ral.li constava de tres trams que es feien dues vegades cadascun; La Ganga, Sta. Pellaia i Els Àngels. Pel que fa la resta d’equips de MCI, es van veure obligats abandonar; Joan Morros i Carles Planell amb VW Golf GTI, Àngel Bonavida i Ramon Segarra amb Citroën Saxo, Marcel Abad i Pere Requena amb Ford Focus. Els vencedors d’aquest ral.li Empordà foren els mateixos del ral.li Ciutat d’Igualada d’enguany, Xavier Domènech i Àxel Coronado amb Citroën DS3 R5.