Vandalisme contra els arbres de la plaça del Joc de la Pilota de Vilanova
V

28 de juliol de 2022

El passat cap de setmana es va produir un nou acte vandàlic contra tres arbres de la plaça del Joc de la Pilota al barri de Sant Nicolau. Els exemplars feia poc que s’havien plantat amb motiu de la renovació d’aquesta plaça i han acabat tallats amb un matxet o una destral.

Veïns del barri, i també des de la Brigada de Jardineria, han denunciat l’acció i assenyalen que no és la primera vegada que han de patir actes vandàlics o incívics en l’entorn d’aquesta plaça. En altres ocasions han fet malbé els tubs del rec -deixant que els gossos els roseguin, segons explica un veí- o s’han trobat deixades, ampolles i llaunes a algun racó de la plaça. També fan referència a punxades de rodes de vehicles.

Els veïns han manifestat la seva indignació a les xarxes socials i demanen solucions per tal de dissuadir aquest tipus d’accions que van més enllà d’una bretolada.

Des de la Brigada de Jardineria municipal també miren amb impotència la plaça que fa pocs mesos havien arranjat dins el projecte Vilanova Natura. Afirmen que ara no és possible fer cap renovació d’arbrat, en plena època d’estiu i amb aquestes altes temperatures. Per tant, hauran d’esperar a poder fer una nova actuació de cara a la pròxima temporada.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta