Valsos al gran concert de Cap d’any a l’Ateneu

46

L’Orquestra Terres de Marca presenta un conjunt de peces per a orquestra simfònica inspirades en els valsos vienesos combinat amb un repertori de danses hongareses. Un repertori ideal per celebrar el cap d’any. L’espectacle tindrà lloc el proper dissabte 4 de gener, a les 8 del vespre al Teatre Municipal l’Ateneu. Josep Miquel Mindán n’és el director. Hi ha entrades a 15 i 12 €, i a 9 € per a menors de 12 anys i descomptes per a diversos col·lectius. Els horaris de venda d’entrades i abonaments són al Punt de difusió cultural i turística d’Igualada, situat al carrer Garcia Fossas, 2 (al costat de la plaça de la Creu). L’horari d’atenció al públic és de dimarts a dijous no festius, de 18.30 h a 20.30 h, el divendres des d’una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Passatge Vives. També a www.teatremunicipalateneu.cat.
L’espectacle de l’Ateneu és una combinació de valsos dels ballets russos més importants, algunes danses hongareses i un concert de valsos vienesos. Hi participen L’Aula, escola de dansa (direcció Irene i Maritxu Enrique), Atrezzo, dansa i arts escèniques (direcció Anna i Mosa Garcia), l’Estudi de ballet Montserrat Andrés (dirigit per ella mateixa) i l’Agrupació Folklòrica Igualadina (direcció Carina Alcoberro).
El públic podrà gaudir d’un concert amb orquestra en directe, que interpretarà algunes de les peces més conegudes del repertori de la família Strauss.
L’alumnat de les escoles de dansa de la nostra ciutat ballarà al so de l’orquestra situada a la platea del teatre.
Un repertori ideal per celebrar l’arribada de l’any nou: valsos de Txaikovski dels ballets més importants, danses hongareses de Dvorak i valsos de la família Strauss, per cloure amb l’esperada marxa Radetzky

Programa i coreografies
– Vals de la Bella Dorment, P.I. Txaikovski
Estudi de Ballet Montserrat Andrés
Coreografia: Montserrat Andrés
– Dansa Hongaresa n.4 , A. Dvorak
– Gran Vals d’El Llac dels Cignes, P.I. Txaikovski
L’Aula Escola de Dansa
Coreografia: Martixu Enrique
– Dansa Hongaresa n.8, .A. Dvorak
– Vals d’El Llac dels Cignes, P.I. Txaikovski
ATREZZO, dansa i arts escèniques
Coreografia: Anna Garcia Martí
– Vals d’El Trencanous, P.I. Txaikovski
– Vals de l’Emperador, J. Strauss (Jr)
Agrupació Folklòrica Igualadina
Coreografia: Carina Alcoberro Just
– Al Bell Danubi Blau, J. Strauss (Jr)
– Marxa Radetzky , J. Strauss

L’Orquestra Terres de Marca
Terres de Marca és un segell musical vinculat a Contrapunt. Plataforma per a la promoció d’activitats musicals, que neix juntament amb l’orquestra amb la voluntat d’anar consolidants diferents formacions vocals i instrumentals amb joves músics professionals. Té la voluntat de fer arribar a tots els racons del nostre país propostes singulars de música clàssica. A més de l’orquestra compta amb altres formacions clàssiques i de música catalana