Vallbona celebra una Festa Major molt participada malgrat les restriccions

0
243

Vallbona d’Anoia va celebrar dilluns 23 i dimarts 24 d’agost una Festa Major molt participada malgrat les restriccions d’aforament relacionades amb la pandèmia de Covid-19. L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia destaca aquesta participació i el seguiment de les mesures dels veïns durant la festa, així com el bon ambient que s’hi va viure.

L’activitat amb més assistència va ser el concert en família de Dàmaris Gelabert de dilluns 23 a la tarda que va aplegar 280 persones al camp de futbol, després que l’Ajuntament decidís traslladar-lo a aquest espai per poder-ne ampliar l’aforament previst inicialment atesa la demanda que havia generat. Al vespre una cinquantena de persones van acostar-se a la zona poliesportiva per assistir a la sessió doble de cinema a la fresca. Dilluns també va ser un èxit la campanya d’extracció de la tarda i vespre a la Sala polivalent. Es van aconseguir 39 donacions, cosa que suposa una molt bona xifra per a un mes d’agost.

Vallbona d’Anoia també va celebrar durant la Festa Major el centenari del veí del municipi Joan Bartrolí Samper, amb un obsequi i un homenatge. L’alcadessa Meritxell Baqué i el primer tinent d’alcalde Roc Farreras van visitar dilluns Bartrolí Samper a casa d’una de les seves netes, on li van lliurar un ram de flors i un record que va rebre acompanyat de la seva besneta Elna i la resta de la seva família. Dimarts 24 al matí, un cop acabat l’ofici religiós a Sant Bartomeu, la coral Ara i aquí de Vallbona també va dedicar al veí centenari un petit concert d’homenatge dins de l’església del poble. A la tarda petits i grans van poder gaudir dels inflables instal·lats a la piscina municipal, i els actes van acabar amb el concert d’Àuria Franch i Josep Haro a la plaça de l’església a les 21.30 h, amb l’assistència d’una cinquantena de persones.

Compartir