Vademercat, nit de tapes a La Masuca

1344

L’associació igualadina VadeFoodies, formada majoritàriament per gent vinculada al sector de la restauració, ha organitzat Vademercat, una nit de tapes que tindrà lloc el proper 16 d’abril al Mercat de la Masuca de 20 a 24 h. L’esdeveniment compta amb el suport del propi mercat, l’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona. L’anunci que encapçala aquest article està realitzat per Dan Ortínez, Aixina Produccions Audiovisuals, amb la cançó “Lipstick extend” de Van Der Karm (creative commons).

L’associació va organitzar el mes de juny passat el primer festival VadeFoodies de tendències gastronòmiques al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, que va comptar amb 4.000 visitants. Fins a 18 firmes relacionades amb el món de la restauració, majoritàriament d’Igualada i l’Anoia, van posar a l’abast dels igualadins les seves millors receptes.

El cartell de Vademercat que podeu veure a continuació, dissenyat per Marc González i Rossell, vol representar el que és important per a l’associació VadeFoodies, confiança, qualitat i proximitat.

Vademercat