3 de novembre de 2022

Una vuitantena de persones assisteixen a la sessió informativa sobre les novetats en la legislació d’estrangeria

La setmana passada va tenir lloc a l’Auditori del Centre Cívic Nord una sessió informativa sobre les novetats en la legislació d’estrangeria. La sessió va ser organitzada pel Servei d’Atenció a les Migracions de l’Ajuntament d’Igualada conjuntament amb el CITE (Centre d’Informació al Treballador Estranger) de Comissions Obreres.

Eva Giner, tècnica del CITE d’Igualada, va poder explicar la modificació del Reglament i quines són les novetats que s’introdueixen amb l’objectiu de facilitar tràmits de renovacions, l’accés al treball d’estudiants, el reagrupament familiar o les residències per circumstàncies excepcionals (arrelament social, arrelament familiar i arrelament laboral). També va poder informar sobre un nou tipus d’arrelament, l’arrelament per a la formació, informació molt esperada per tot el públic assistent.

Els assistents a la sessió van valorar de forma molt positiva la informació rebuda que va ser molt clarificadora i també l’oportunitat de poder resoldre tots els dubtes.

L’Ajuntament d’Igualada disposa del servei del CITE (Centre d’Informació al Treballador Estranger) tots els dimecres al matí, està ubicat a l’Espai Cívic Centre (C/ Trinitat, 12) i s’ofereix de manera gratuïta assessorament i orientació legal sobre la llei d’estrangeria i altres normatives d’estrangeria. També es realitza la tramitació d’autoritzacions de residència i reagrupament familiar entre d’altres.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: