10.1 C
Igualada
Dimarts, 28 novembre 2023

Un article de

Una vintena d’artistes pinten Vilanova del Camí
U

Publicitat

Concurs Pintura 2011 1er premi (5)

El Concurs de Pintura Ràpida de l’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí ha tornat a reunir artistes d’arreu de Catalunya en una nova edició d’aquest certamen que ja arriba a la 32a edició. Diumenge, més d’una vintena de pintores i pintors van buscar el seu espai dins el terme municipal vilanoví per recollir amb pinzellades de color diferents racons vilanovins. Joan Josep Català Paysan, veí d’Alpicat (Lleida) va ser el guanyador del concurs en la categoria d’adults amb el seu paisatge de la plaça Vilarrubias.
Vinguts des de Girona, Lleida, Esparreguera, Manresa, Sant Cugat del Vallès… i també des de més aprop, des de Vallbona d’Anoia, un total de 18 participants van concórrer a la categoria d’adults i tres més a la categoria infantil. El nombre es força inferior al de l’anterior edició, però com expliquen des de l’entitat cal tenir en compte que l’any passat va ser excepcional, perquè el certamen vilanoví no va coincidir amb cap altre concurs, mentre que aquest any competia amb altres certàmens que li van restar participació. Tot i així la xifra de concursants adults es manté força respecte a la mitjana d’altres anys i en l’únic que sí s’ha notat una baixada és en la categoria infantil i en la del Premi Local d’adults, que aquest any s’ha hagut de deixar desert per falta de participació.
Les tres concursants de la categoria infantil, totes tres vilanovines, van obtenir premi. Les dues primeres posicions van ser per a les germanes Tapioles Fàbregas, Marta i Laura, la primera amb 9 anys i la segona amb 11, que van demostrar el seu talent. També va rebre la recompensa al seu treball la tercera classificada, Carla Ramos Martín, de 9 anys, amb el tercer premi.
En la categoria d’adults el primer classificat fou Joan Josep Català Paysan; el segon, Francesc Farré Sendrós, amb una pintura d’estil avantguardista de Vilanova del Camí; el tercer premiat va ser Diego Reyes Rivera, amb una imatge del Parc Fluvial, i el quart premi va ser per a Juan Rozas Vilar, que va descobrir a la mirada del jurat i del públic, una casa amagada darrera el safareig vilanoví.
Totes les obres estaran exposades fins el dia 30 de setembre al vestíbul de Can Papasseit.
Des de l’organització han agraït el suport del patrocinador del quart premi adult, Imagine Fina Moda, així com de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Valentí fotògrafs i El Gusi Dulce per l’aportació dels trofeus. També han agraït el treball del Jurat, que enguany estava format per Jordi Vila, Anna Just, David Segura i Jordi Fernández.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies