U

22 de febrer de 2022

UD VILADECANS 0
CF IGUALADA 2

Les blaves vencen per 0 a 2, però veuen com Nai recau de la seva lesió de genoll.

Les igualadines van visitar un camp annex del Viladecans, d’unes dimensions molt reduïdes. A la vegada, el conjunt local es va posicionar en defensa, amb tres línies molt endarrerides. Buscaven els contracops i les jugades a pilota aturada.

En canvi, les blaves van intentar trenar més el joc, però al descans no es va poder materialitzar cap jugada i s’arribava amb empat a zero.

A la represa, l’equip es va saber adaptar millor a un joc molt travat.

Al minut 67, Ona va aconseguir obrir la llauna i fer el primer gol blau. Semblava que el duel es posava de cara i el joc de les jugadores dirigides per en Víctor Torrijos es començava a imposar amb més claredat. Però pocs minuts més tard, va arribar el gran cop dur. La lesió de Nai, pocs minuts d’entrar al camp, va fer molt mal a les anoienques que es van veure afectades moralment.

Tot i això, l’equip va fer gal·la de la seva fortalesa i va saber treballar fins al final. Al minut 82, Marina sentenciava l’enfrontament marcant el segon gol i fent que els tres punts viatgéssin fins a Igualada.

Amb el triomf, les igualadines sumen 39 punts i segueixen en la pugna per entrar en posicions de Playoff.

Diumenge vinent, les blaves recuperaran el duel ajornat, davant la UE Cornellà, actual líder de la competició.