10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Una lletja caiguda priva a Toni Bou de guanyar el Trial del Palau Sant Jordi
U

Publicitat

Després de 12 victòries en el trial indoor del Palau Sant Jordi, la tretzena (que tindrà el 13?…) se li va resistir al pilot pierenc Toni Bou amb la Honda oficial. Trial en el que Toni va tenir un fenomenal suport de molts afeccionats anoiencs, entre els que hi havia una gran quantitat de pierencs.

Una vegada van quedar eliminats la resta de pilots participants, a la gran final hi van arribar els dos pilots favorits, Toni Bou i Adam Raga amb TRRS, la marca amb la qual també va ser un gran campió en Jordi Tarrés.

Sis eren les zones que tenien que disputar els dos pilots, i en una d’elles el pilot anoienc va patir una caiguda lletja, una caiguda d’espatlla però tot i això Bou va continuar mantenint un frec a frec amb Raga fins la darrera zona. Finalment el pilot d’Ulldecona es va imposar per tant sols un punt de diferència.

De fet van ser dues les caigudes, ja que després en un altre zona va tornar a caure, aquesta vegada de front, al finalitzar la zona. A partir d’enguany és obligatori portar proteccions al pit i a l’espatlla.

Toni Bou comentava això al finalitzar el trial barceloní: “El primer de tot és felicitar Adam Raga per la victòria. Hem patit una caiguda molt forta a la semifinal i m’he temut el pitjor, ja que vinc d’una lesió on em vaig fracturar tres vèrtebres, però aviat m’he adonat que no era greu. Amb el temps he après a caure. M’ha costat molt entrar en carrera i he pogut continuar i lluitar fins al final. Cal valorar aquest segon lloc com a molt positiu”.

Ara, una vegada disputats el trials de Budapest i Barcelona, Toni Bou i Adam Raga arribaran al tercer trial a disputar el 16 de febrer a Bilbao empatats a 35 punts.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies