Una excel·lent defensa i un gran encert en atac al partit del Monbus CB Igualada
U

15 de març de 2022

MONBUS CB IGUALADA 74
CLUB BÀSQUET MARTORELL 57

El Monbus CB Igualada disputava, el passat dissabte 12 de març, la 19a jornada del grup C-2 de lliga EBA. Els igualadins venien de perdre en l’anterior jornada contra Torrons Vicens- C.B.L’Hospitalet, i en aquesta ocasió tocava enfrontar-se al C.B.Martorell.

El partit era clau per als igualadins per tal de mantenir vives les opcions a les fases d’ascens.

L’enfrontament va començar amb un Igualada dominant, tot i això, la defensa igualadina no era del tot encertada ja que es permetien excessius rebots ofensius a l’equip visitant. De cara a cistella, els blaus estaven encertats fet que facilitava poder dominar el marcador al final d’aquest període, 20 a 15.

El segon període va estar marcat per la millora defensiva de tots dos equips. Aquesta millora va provocar més desencerts en els llançaments i més pilotes perdudes. Al descans s’arribava amb una lleugera avantatge de 32 a 25.

El tercer període, l’equip dirigit per Òscar Navarro, va desenvolupar el seu millor joc.  Una excel·lent defensa i un gran encert en atac va provocar un parcial inicial de 17 a 2 en els sis primers minuts, col·locant una màxima diferència de 22 punts, 49 a 27. Al final d’aquest període s’arribava amb un 55 a 36.

En el darrer període, els blaus van baixar la intensitat en algun moment del joc fet que va aprofitar el rival per reduir diferències en el marcador però mai van fer perillar la victòria. El parcial va ser guanyat pel CB Martorell per 19 a 21.

El partit va finalitzar amb una clara victòria per 74 a 57.