Una empresa del Bages compra Supermercats Sebastian
U

20 de novembre de 2022

La firma de distribució alimentària Grup Llobet, molt coneguda a la comarca del Bages, ha incorporat a la seva xarxa els establiments de la igualadina Supermercats Sebastián. Les tres noves botigues que el grup manresà incorpora aquesta setmana s’orientaran a la proximitat i a una conveniència de qualitat: supermercats per a una alimentació quotidiana de valor afegit, versàtil, equilibrada i saludable.

L’adquisició, que ha suposat una forta inversió pressupostària, no només amplia la presència de Llobet a les comarques centrals de Catalunya. També aprofita les sinergies de Grup Llobet, des de la seva aposta pels productors locals fins a l’elaboració pròpia, per mitjà d’empreses del grup, de productes frescos i plats cuinats amb ingredients i processos de qualitat.

Amb les noves adquisicions, Grup Llobet arriba als 40 supermercats i suma una plantilla de 380 professionals. Més enllà de la xifra de negoci, el creixement en volum d’activitat permetrà reforçar la seva aposta per oferir sortida comercial a milers de productes de proximitat. De fet, Grup Llobet treballa amb més de 500 proveïdors ubicats en un radi a menys de 100 quilòmetres de Manresa, i inverteix en aquests productors més de 9,5 milions d’euros anuals. Aquests productors tindran ara l’oportunitat de guanyar presència a tres establiments amb una forta activitat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?