Una àvia de Vilanova del Camí celebra 106 anys

430

Teodora Vaquero va celebrar aquest passat dijous el seu aniversari, i ja en van 106. Malgrat la seva edat, aquesta val·lisoletana, continua encomanant una energia i bon humor impagables. L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte i el primer tinent d’alcalde, Francisco Palacios, van visitar a l’àvia a la residència Amavir, li han regalat un ram de flors en nom del municipi i van bufar les espelmes del pastís.

Als seus 106 anys Teodora Vaquero continua tenint el cap ben clar i una memòria prodigiosa. El passat dimarts va compartir amb els representants municipals algunes històries de joventut, quan anaven a ballar als envelats, i va cantar un bon repertori de cançons, tot i que assegura que les que més li agradaven eren les de Paquita Rico i Lola Flores.

L’àvia, la més gran d’Amavir, va rebre diferents visites durant el matí: amics i residents – un d’ells, l’Alfonso, li va regalar una rosa blanca que ha lluït al pit –. A tots ells, la Teodora els va agrair de tot cor les seves felicitacions i els va desitjarmolta sort i molta salut.